CSM Focșani, primele transferuri în încercarea de a termina pe locurile de play-off în Seria 2 din Liga 3. Sorin Strătilă și Andu Moisi se alătură echipei

Andrei PASCU 19 Dec. 2020, 18:58 Liga 3
CSM Focșani, primele transferuri în încercarea de a termina pe locurile de play-off în Seria 2 din Liga 3. Sorin Strătilă și Andu Moisi se alătură echipei

CSM Focșani a început deja pregătirea ultimelor meciuri din sezonul regular din Seria 2 din Liga 3. A făcut primele transferuri și a adus doi fotbaliști cu experiență la nivelul diviziei a doua chiar. Sub comanda antrenorului Alin Chița își vor face apariția, la reunire, fundașul Andu Moisi (24 de ani) și mijlocașul Sorin Strătilă (34 de ani).

Sorin Strătilă are două trofee cu Dinamo 

Apărătorul a jucat în prima parte a sezonului actual pentru Aerostar Bacău. A prins doar șase meciuri, după care a fost pus pe liber. Anterior, Moisi a mai jucat pentru Știința Miroslava, Politehnica Iași și Bucovina Pojorâta. Strătilă are un C.V. și mai interesant, iar cu echipa din Focșani a semnat în urma experienței de la Olimpic Cetate Rășnov.

Înainte însă, mijlocașul de bandă a impresionat în Liga 1, în special pentru Dinamo, alături de care a câștigat și singurele două trofee din carieră, Cupa României, în 2012, și Supercupa României, în 2013. Alte echipe pentru care a mai evoluat Strătilă, Astra și UTA.

Andu Moisi, probleme cu legea 

Moisi a fost ridicat de poliție după ce fosta sa iubită, Oana Hrituleac, a făcut o plângere și l-a acuzat că a sechestrat-o și că i-a distrus bunuri. Format de Poli Iași, Moisi a mai evoluat apoi pentru FC Caransebeș, Bucovina Pojorâta, Știința Miroslava sau Ozana Târgu Neamț, cu Aerostar Bacău semnând la începutul acestui an.

Fosta iubită a lui Moisi l-a acuzat pe jucătorul de fotbal că ar fi terorizat-o în ultima perioadă, cea în care competițiile sportive au fost suspendate din cauza pandemiei de COVID-19. În cererea de emitere a unui ordin de protecţie împotriva lui Moisi, fata a arătat că a avut o relaţie cu jucătorul până în 2019. Cei doi s-au despărţit şi, sus­ţine tânăra, din acel moment fotbalistul ar fi căutat-o de mai multe ori pentru a-şi cere iertare, promiţându-i că se va îndrepta

CSM Focșani, la patru puncte de primele două clasate din Seria 2 

CSM Focșani termină anul în Seria 2 din Liga 3 pe locul 3, cu 18 puncte în 10 meciuri. E devansată de SC Oțelul, 22 de puncte și Dunărea Călărași, 22 de puncte. Formația lui Alin Chița a înregisrat, în cele 10 partide, cinci victorii, trei egaluri și două înfrângeri.

Foto: CSM Focșani 2007 – Fotbal

 

 

 

Andrei PASCU 19 Dec. 2020, 18:58 Liga 3
Pe aceeași temă