Unirea Dej merge până la capăt! Vrea mai mult după victoria cu Minaur Baia Mare și visează la Liga 2. Dragoș Militaru: ”Ne-am propus, când am început campionatul, să ajungem la ultimul meci. O să ne bucurăm de moment”

Andrei PASCU 17 May. 2021, 17:03 Liga 3
Unirea Dej merge până la capăt! Vrea mai mult după victoria cu Minaur Baia Mare și visează la Liga 2. Dragoș Militaru: ”Ne-am propus, când am început campionatul, să ajungem la ultimul meci. O să ne bucurăm de moment”

Unirea Dej merge în ultima etapă a barajelor pentru promovarea în Liga 2. A învins Minaur Baia Mare, cu 3-1 pe teren propriu, în retur, după 0-0 în tur, iar acum se pregătește de duelurile cu SCM Zalău.

Antrenorul Dragoș Militaru a declarat că victoria a fost una așteptată, pentru că formația lui Miriuță nu l-a surprins. A pregătit meciurile după o analiză amănunțită a partidelor din sezonul regular de Liga 3, dar nu a fost surprins cu numic, după cum a declarat la finalul returului și după obținerea calificării mai departe.

Dragoș Militaru: ”Exact ce am pregătit, asta am jucat” 

Militaru i-a felicitat pe jucătorii săi, tineri în mare măsură, mai ales că au dat peste adversari cu experiență la nivelul primelor două ligi din România.

O victorie muncită și meritată. Exact ce am pregătit, asta am jucat. Nu am fost surprinși cu nimic, plus că am văzut șapte jocuri din campionat și nu cred că ne-au surprins cu nimic, nici acum, nici în tur. Cred că am fost mai pregătiți pentru moment. Baia Mare e o echipă bună, de Liga a 3-a, cu jucători de Liga 1, Liga a 2-a, dar acum cred că a fost momentul băieților tineri pe care îi avem în echipă”, a declarat Dragoș Militaru, citat de Dej 24.

Dragoș Militaru, declarație reținută pentru ultimele două jocuri: ” O să ne bucurăm de ambele meciuri, o să le trăim cu entuziasm pe ambele”

Fie că a vrut să îi mențină motivați pe jucători, fie din alt motiv, Dragoș Militaru a afirmat că în partidele cu SCM Zalău, echipa sa pornește cu șansa a doua. A punctat că le va spune jucătorilor să se bucure de moment, să nu simtă presiunea unor astfel de partide importante pentru viitorul lor.

De la bun început, de la startul campionatului, Militaru a avut o înțelegere cu jucătorii săi, să ajungă în acest punct, în care să evolueze în meci decisiv pentru promovarea în Liga 2.

Mai avem două meciuri, o să ne bucurăm de ambele meciuri, o să le trăim cu entuziasm pe ambele, indiferent de ce o să se întâmple. Ne-am propus, când am început campionatul, să mergem până la ultimul meci. Am zis că vrem să mergem până la finala barajului, 29 mai. Acolo, vedem ce o să se întâmple.

Ca medie de vârstă, cred că suntem cea mai tânără echipă din primele patru-cinci echipe care au terminat în clasament, în toate cele 10 serii. E un sentiment frumos, îi apreciez foarte mult pe toți, pentru că jucătorii au muncit foarte mult, și-au dorit foarte mult să ajungă aici. E meritul lor și al tuturor, indiferent de cât au jucat.

Nu am avut neapărat o preferință să antrenez numai tineri, așa a fost decizia clubului, așa ne-am organizat și am încercat să obținem cât mai mult din ce am avut la dispoziție”, a mai declarat antrenorul Unirii Dej, Dragoș Militaru.

Turul Unirea Dej – SCM Zalău, pe 22 mai 

Partida tur dintre Unirea Dej și SCM Zalău va avea loc pe 22 mai, iar returul, de la Zalău, se va disputa pe 29 mai.

SCM Zalău a obținut calificarea în turul 2 al barajului pentru Liga 2, după victoria cu CSO Cugir, cu scorul de 5-0 la general (3-0 în tur la ”masa verde” și 2-0 în returul de acasă).

Celelalte confruntări din barajul al doilea pentru promovarea în Liga 2:

SC Oțelul Galați – Dacia Unirea Brăila
Steaua București – CS Afumați
Vedița Colonești – Corona Brașov
Măgura Cisnădie – Viitorul Șelimbăr

Foto: FC Unirea Dej oficial
Video: FC Unirea Dej oficial și Dej 24

 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/vasile-miriuta-continua-la-minaur-baia-mare-desi-s-a-ratat-promovarea-in-liga-2-suta-la-suta-raman-voi-discuta-cu-primarul-vrea-sa-schimbe-strategia-pentru-sezonul-urmator-19185372

https://liga2.prosport.ro/liga-3/scm-zalau-se-reseteaza-dupa-victoria-facila-cu-cso-cugir-si-calificarea-in-finala-pentru-liga-2-george-zima-trebuie-sa-o-luam-de-la-zero-impres-19185364

https://liga2.prosport.ro/special/arbitri/analiza-marius-avram-motivele-care-au-dus-la-cele-doua-penalty-uri-dictate-eronat-in-dubla-mansa-a-barajului-steaua-mostistea-ulmu-si-sfaturile-de-la-pierluigi-collina-19185348

 

 

 

 

 

Andrei PASCU 17 May. 2021, 17:03 Liga 3
Pe aceeași temă