Un fost președinte al Petrolului, noul șef la ARO Muscelul Câmpulung. Clubul argeșean l-a cooptat în staff și pe fostul preparator fizic al Concordiei Chiajna

Marius ANGHEL 10 Jul. 2024, 14:07 Liga 3

Aro Muscelul Câmpulung Muscel și-a asigurat cu emoții menținerea în Liga 3, la prima participare în acest eșalon fotbalistic după promovarea din vara trecută, iar pregătirea noii ediții de campionat a început-o promițător, cu două mutări importante făcute în cadrul staffurilor administrativ și tehnic.

Cristian Vlad a fost numit președinte executiv al clubului, iar Robert Panduru a fost adus ca preparator fizic.

Cristian Vlad, președinte executiv la Aro Muscelul Câmpulung Muscel

Cristian Vlad (47 de ani), un nume important în istoria Petrolului Ploiești, unde a fost jucător, team-manager și președinte, a fost numit ca președinte executiv la Aro.

Ultima dată, acesta a activat ca manager sportiv la CS Blejoi, adversară a muscelenilor în sezonul trecut de Liga 3, echipă care a participat în play-off și s-a clasat pe locul 3 din 4 în Seria 4. De exemplu, Aro a jucat în play-out, unde a terminat pe locul 4 din 6, ultimul care a asigurat salvarea de la retrogradare.

Vlad are o bogată experiență, fiind fost fotbalist la Petrolul, Dinamo, Oțelul, FC Argeș, Inter Gaz, Gloria Bistrița, Ceahlăul, Unirea Urziceni, CSM Ploiești și CS Blejoi, unde și-a încheiat cariera în 2016 și unde, ulterior, a și antrenat o grupă de juniori.

”Suporterii cred că trebuie să se aștepte la lucruri frumoase. Nu vreau să spun cuvinte mari, nu mi-a plăcut niciodată să spun cuvinte mari, nu am făcut niciodată promisiune pe care nu le pot acoperi. Ne propunem și vrem să facem lucrurile așa cum credem noi mai bine. Vrem să dezvoltăm un proiect, pentru că e păcat de ce s-a întâmplat aici. E păcat de copiii pe care îi avem și care au o foarte mare calitate. Cred că așteptările lor trebuie să se îndrepte către o echipă care joacă fotbal, o echipă care va produce un fotbal frumos pentru nivelul la care suntem și, bineînțeles, niște rezultate pe care ni le dorim pe termen scurt și mediu, pentru că pe termen lung proiecția este alta și acolo vom discuta. Un prim obiectiv este ca săptămâna asta și cea viitoare să evaluăm puțin lotul. Eu îl știu, dar nefiind permanent lângă ei u cunosc foarte multe detalii. Vom evalua lotul și vom vedea unde suntem bine, unde vom avea nevoie de întăriri. Bineînțeles că vor mai apărea jucători care vor aduce plus valoare. Tineri, jucători tineri, dar care au experiență la nivelul Ligii a 3-a, chiar și a 2-a. Și un obiectiv principal în sezonul ăsta este play-off-ul. Nici nu vreau să mă gândesc la alt obiectiv.

Și mie îmi plac numele sonore (n.r. – ca jucători), dar obiectivele noastre este acelea de a dezvolta și a oferi un mediu de dezvoltare unor copiii de care fotbalul românesc să audă. Vrem să scoatem niște jucători care au o perspectivă și un potențial foarte mare și care aici să găsească un mediu pentru treaba asta. În funcție de ce ne permitem financiar, pentru că în momentul ăsta sunt foarte multe echipe care oferă niște sume, din punctul meu de vedere, exagerate la nivelul Ligii a 3-a, vom vedea. Repet, nu îmi place să fac promisiuni care nu își au acoperire în realitate. Vreau să vorbesc despre ce pot face, ce e palpabil și ce pot realiza”, a spus Cristi Vlad, la microfonul Muscel TV Câmpulung.

Ovidiu Tică, reconfirmat ca antrenor principal: ”Obiectivul nostru va fi unul clar: primele patru, practic atingerea play-off-ului”

Prima ședință de pregătire din această vară a avut loc la baza sportivă de la Dragoslavele, iar cei care au condus antrenamentele au fost antrenorul Ovidiu Tică și de Robert Panduru, nou-venit ca preparator fizic.

Tică a fost reconfirmat în funcția de antrenor pricnipal, cea în care a condus echipa pe final de sezon recent încheiat, după despărțirea de Ionuț Mihu, produsă la finalul lunii martie.

”La nivelul conducerii tehnice și administrative avem nume noi. (…) Trebuie să formăm acea echipă competitivă și să nu mai întâmpinăm problemele pe care le-am avut sezonul trecut. Obiectivul nostru va fi unul clar: primele patru, practic atingerea play-off-ului la finalul campionatului regular”, a spus antrenorul Ovidiu Tică.

Primul joc amical al echipei va avea loc în data de 20 iulie, la Dragoslavele, cu echipa U19 a Campionii FC Argeș. Ulterior, în data de 31 iulie, Aro va juca în Turul 1 al fazei naționale a Cupei României. Momentan, de astăzi începe faza regională a competiției.

Robert Panduru, preparator fizic la echipa din Câmpulung Muscel

Preparatorul fizic al echipei este Robert Panduru (48 de ani), ultima dată la Concordia Chiajna, în sezonul regular al Ligii 2 din ediția recent încheiată, în stafful lui Erik Lincar, antenor cu care a colaborat și la ”U” Cluj, formație cu care a reușit promovarea în prima ligă.

Acesta a activat la CS Balotești, Concordia Chiajna 2, Al-Shamal SC Al-Shamal SC (Qatar), Academica Clinceni, Foolad FC (Iran), Sportul Snagov, SCM Gloria Buzău, FK Miercurea Ciuc, Universitatea Cluj, naționala U18 a României și Concordia Chiajna, ca preparator fizic sau antrenor secund, în staffurile lui Erik Lincar, Ilie Stan, Eugen Trică și Valentin Suciu.

”Astăzi 9 iulie, la Baza Sportivă ”SOLA GRATIA” din Dragoslavele, a avut loc reunirea lotului pentru noul sezon competițional. Cu această ocazie, au fost prezentați celor prezenți noul președinte executiv al echipei, în persoana lui Cristi Vlad, dar și noul preparator fizic, în persoana lui Robert Panduru. De asemenea, antrenorul Ovidiu Tică, a fost reconfirmat ca ”principal” al echipei.

Noul președinte executiv, Cristi Vlad, nu mai are nevoie de nicio prezentare, a început fotbalul la Petrolul Ploiești, iar de-a lungul carierei a mai jucat la FC Argeș, Oțelul Galați și Dinamo București, unde a reușit să câștige titlul de campion în sezonul 1999-2000. De asemenea, este dublu câștigător al Cupei României, cu Dinamo București.

Noul preparator fizic al echipei noastre, Robert Panduru, a activat la mai multe echipe precum Academica Clinceni, Sportul Snagov, Gloria Buzău, ”U” Cluj, Concordia Chiajna și Echipa Națională de Fotbal a României U18.

29 de jucători au fost prezenți la reunire, o parte dintre ei evoluând pentru echipa noastră și în sezonul trecut. De asemenea, au venit în probe foarte mulți jucători, sperând să facă parte din lotul echipei noastre în sezonul următor”, sună anunțul clubului din Câmpulung Muscel.

Aro s-a menținut în Liga 3 cu emoții și s-a despărțit de zece jucători până acum

Promovată în Liga 3 în vara trecută, după barajul câștigat contra campioanei din județul Olt, ACS Oltul Curtişoara (2-0 în deplasare și 4-2 acasă), echipă care avea să fie și ea primită în Liga 3 de FRF, Aro Muscelul Câmpulung Muscel a terminat sezonul regular pe locul 8 din 10 în Seria 4, cu 16 puncte acumulate în 18 etape, la fel ca Tricolorul Breaza (locul 9), iar în play-out și-a păstrat antepenultima poziție, prima care asigura menținerea. După alte zece jocuri disputate, Aro a terminat pe locul 4 din 6, cu 35 de puncte, la două puncte peste Tricolorul Breaza. În ultima etapă, ambele echipe au pierdut.

În această vară, Aro l-a cedat pe atacantul Darius Grigore (17 ani) la Corvinul Hunedoara, în Liga 2, dar s-a despărțit și de alți nouă jucători: Simon Măzărache, Andrei Dumitru, Teodor Peștișor, Adrian Manea, Alexandru Silveanu, Cătălin Pahonțu, Mihai Nițescu, Darius Vasilescu și Francesco Bucurescu.

Foto: Aro Muscelul Câmpulung Muscel
Foto și video: MuscelTv Campulung

Marius ANGHEL 10 Jul. 2024, 14:07 Liga 3
Pe aceeași temă