ARO Muscelul a schimbat antrenorul după eșecul cu Jiul Petroșani și începutul dezastruos de sezon în Liga 3. L-a numit ca ”principal” pe cel dat afară ca să fie pus antrenor Bourceanu

Marius ANGHEL 20 Oct. 2024, 16:07 Liga 3
ARO Muscelul a schimbat antrenorul după eșecul cu Jiul Petroșani și începutul dezastruos de sezon în Liga 3. L-a numit ca ”principal” pe cel dat afară ca să fie pus antrenor Bourceanu

Cel mai nou rezultat înregistrat în campionatul Ligii 3, eșecul de pe teren propriu cu CSM Jiul Petroșani, scor 0-1, în etapa a 8-a a Seriei 8, a dus la o măsură extremă luată de ARO Muscelul Câmpulung Muscel, ultima în clasament încă de la finalul etapei a 2-a.

Trupa argeșeană unde în vară au fost aduși Cristian Vlad, ca președinte executiv, și Robert Panduru, ca preparator fizic, s-a despărțit de antrenorul principal Ovidiu Tică (foto principal, discutând cu doi elevi, unul fiind Cristian Balgiu).

În locul acestuia a fost deja numit Alin Popescu, ultima dată la ACS Speed Academy, echipă din aceeași serie.

ARO Muscelul a schimbat antrenorul după eșecul cu Jiul Petroșani

ARO Muscelul are un început dezastruos de sezon în Liga 3, cu doar trei puncte obținute, din trei remize, în primele opt etape. Înfrângerea suferită vineri, pe terenul sintetic de la Dragoslavele, unde echipa joacă acasă, 0-1 cu CSM Jiul Petroșani, în urma golului marcat de Cătălin Sajin în minutul 69, a umplut paharul la argeșeni.

Astfel, în locul lui Ovidiu Tică a fost numit antrenor principal Alin Popescu, conform unui anunț al clubului, făcut sâmbătă, a doua zi după meci.

”În ziua în care împlinește o frumoasă vârstă, 44 de ani, ALIN POPESCU a devenit antrenorul principal al echipei ARO CÂMPULUNG! Clubul nostru îi urează La mulți ani și îi dorește succes în noul său proiect!
BINE AI VENIT, ALIN POPESCU!”, este comunicatul echipei din Câmpulung, care nu spune și care este situația lui Tică, dacă va mai continua la club sau nu, într-o altă poziție.

Alin Popescu, ultima dată la Speed Academy, îi ia locul lui Ovidiu Tică la ARO Muscelul

Popescu revine, astfel, ca antrenor în Liga 3, la două săptămâni de la despărțirea surprinzătoare de ACS Speed Academy, pe care a promovat-o în vară în acest campionat. Speed a renunțat la Alin Popescu pentru a-l numi antrenor pe Alexandru Bourceanu, cu toate că echipa era pe locul 3 în clasamentul Seriei 8 după șase etape.

ARO ocupă locul 10, ultimul, în Seria 8, după opt etape, cu doar trei puncte acumulate și cu golaveraj 7-12.

Etapa viitoare, a 9-a, ultima a turului sezonului regular, formația din Câmpulung Muscel joacă în deplasare la Vulturii Fărcășești, o nou-promovată în Liga 3, aflat în acest moment pe locul 4, cu 12 puncte, între Speed Academy și Viitorul Dăești ca golaveraj, acestea două având același număr de puncte.

Foto: ARO Muscelul Câmpulung Muscel

Marius ANGHEL 20 Oct. 2024, 16:07 Liga 3
Pe aceeași temă