Sporting Juniorul Vaslui, CSM Ceahlăul Piatra Neamţ și Gaz Metan Mediaş 2 au câștigat restanțele din prima etapă a Ligii 3

Marius ANGHEL 29 Sep. 2020, 19:13 Liga 3
Sporting Juniorul Vaslui, CSM Ceahlăul Piatra Neamţ și Gaz Metan Mediaş 2 au câștigat restanțele din prima etapă a Ligii 3

În cele trei restanțe ale primei etape a Ligii 3, desfășurate astăzi, 29 septembrie, câștigătoare au ieșit Sporting Juniorul Vaslui, CSM Ceahlăul Piatra Neamț și Gaz Metan Mediaș 2.

Sporting Juniorul Vaslui a trecut cu 2-1 de Bucovina Rădăuți, CSM Ceahlăul Piatra Neamţ a bătut cu 1-0 în deplasare la CSM Paşcani, iar Gaz Metan Mediaş 2 a învins-o pe teren propriu, la Copșa Mică, cu 6-0, pe Gilortul Târgu Cărbuneşti (foto).

Încă șase restanțe din etapele 2, respectiv 3 ale Ligii 3 mai rămân de disputat.


Trei dintre restanțele acestui sezon de Liga 3, ediția 2020/2021, dintr-un total de nouă jocuri nedesfășurate în primele trei etape, sunt programate să se dispute astăzi, de la ora 17:00. Este vorba despre cele trei meciuri din prima rundă care nu au avut loc din cauza faptului că una dintre echipe a fost în imposibilitatea de a juca la momentul respectiv din cauza cazurilor de COVID-19 depistate în cadrul lotului.

Sporting Juniorul Vaslui – Bucovina Rădăuţi, CSM Paşcani – CSM Ceahlăul Piatra Neamţ, ambele din Seria 1 a Ligii 3, și Gaz Metan Mediaş 2 – Gilortul Târgu Cărbuneşti, din Seria a 7-a, sunt cele trei jocuri care vor avea loc astăzi, de la ora 17:00.

Partidele ar fi trebuit să aibă loc în prima etapă a noului sezon, în 12 septembrie, însă nu s-au desfășurat, deoarece Sporting Juniorul Vaslui, Bucovina Rădăuţi, CSM Paşcani și Gilortul Târgu Cărbunești (foto) au avut cazuri de COVID-19 la momentul respectiv.

Bucovina Rădăuți joacă primul meci în acest sezon: ”S-au făcut eforturi supraomenești”

Bucovina Rădăuți este una dintre cele mai afectate echipe din Liga 3 cu COVID-19, fiindcă echipa din județul Suceava nu a jucat niciun meci în cele trei etape trecute până acum și, în plus, nu a evoluat nici în turul 2 al Cupei României, din cauza aceleiași probleme.

Bucovina nu este pregătită în totalitate nici în acest moment pentru a juca, însă o va face cu jucătorii pe care îi are la dispoziție, fiindcă altfel va pierde partida cu Sporting Juniorul Vaslui la ”masa verde”. Protocolul medical spune că un meci restant poate fi reprogramat o singură dată, iar dacă nu se poate desfășura va fi pierdut de echipa din cauza căreia nu poate avea loc.

Echipa din Rădăuți nu se va baza pe niciunul dintre antrenori, aflați în continuare în izolare la domiciliu.

”NEVER GIVE UP!!!
CSM Bucovina Rădăuți revine astăzi în iarbă într-un meci oficial după o pauză de mai bine de 5 luni de zile!!!
Cu lotul decimat, și fără Iulian Ionesi și Cristi Butnariu pe bancă, ambii antrenori ai echipei fiind în izolare la domiciliu, dar cu un grup unit și dornic să demonstreze că nu aici se termină totul, ci dimpotrivă aici începe o nouă etapă a familiei Bucovina Rădăuți, o nouă filă, o pagină demnă de un scenariu de film va fi scrisă astăzi, când pe Stadionul ,,Municipal” din Vaslui, cu doar 13 jucători eligibili de joc, echipa noastră, va disputa un meci al renașterii împotriva nou promovatei Sporting Juniorul Vaslui, meciul contând pentru etapa 1 a noului sezon al Ligii a III-a!
S-au făcut eforturi supraomenești pentru ca acest meci să aibă loc, pentru a demonstra că Bucovina Rădăuți respectă competiția și vrea ca fiecare meci să se dispute pe teren, nu prin birouri!!!
Vă mulțumim tuturor pentru susținerea acordată și promitem să vă facem mândrii!!!”, a scris Bucovina Rădăuți pe pagina sa de Facebook.

Programul meciurilor restante din Liga 3:

marți, 29 septembrie, ora 17:00
Sporting Juniorul Vaslui – Bucovina Rădăuţi 2-1
Stadion: Municipal (Vaslui);
Arbitru: Vasile Dorel Carp (Negrilești – Galaţi); Asistenți: Daniel Vlase (Galaţi) și Cristi Daniel Ichim (Brăila); Observatori: Ștefan Patrichi (Iaşi) și Ilie Andrici (Cerviceşti – Botoşani).

Au marcat: Aurel June (46), Valentin Hagiu (56) / Florin Antonesei (90)

CSM Paşcani – CSM Ceahlăul Piatra Neamţ 0-1
Stadion: CFR (Paşcani – Iaşi);
Arbitru: Ionuț Constantinescu: Asistenți: Florian Alexandru Vişan și Daniel Marius Gîță (toți din Galaţi); Observatori: Ioan Lapa și Florentin Vasile Moraru (ambii din Vaslui).

A marcat: Denis Botezatu (23)

Gaz Metan Mediaş 2 – Gilortul Târgu Cărbuneşti 6-0
Stadion: Stadionul Comunal Axente Sever (Copșa Mică – Sibiu);
Arbitru: Alexandru Dan Gornic (Arad); Asistenți: Cristian Nicolae Lucaci (Baia Mare) și Doru Claudiu Lucaciu (Cluj-Napoca); Observatori: Vasile Popa (Bistriţa) și Ștefan Donciu (Sfântu Gheorghe).

Au marcat: Robert Țili (12), Yael Tiendrebeogo (20), Alin Moldovan (48), Mihai Mateș (56), Carlo Danciu (64), Raul Hăjmășan (78 – penalty)

Alte restanțe din acest sezon de Liga 3, neprogramate încă:

Etapa 2: Bucovina Rădăuţi – CSM Paşcani (Seria 1) / Viitorul Şelimbăr – Minerul Costeşti (Seria 7)
Etapa 3: Foresta Suceava – Bucovina Rădăuţi (Seria 1) / CSC Ghiroda şi Giarmata Vii – Progresul Ezeriş (Seria 8) / AFC Unirea 1924 – Unirea Dej (Seria 9) / CSM Satu Mare – CSC Sânmartin (Seria 10)

Rezultate ETAPA 1, 2, 3

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-a-luat-startul-cu-doua-meciuri-amanate-din-cauza-infectarilor-cu-covid-19-acum-se-joaca-patru-partide-19147518

https://liga2.prosport.ro/liga-3/programul-etapei-a-2-a-a-ligii-3-11-meciuri-au-loc-astazi-de-la-ora-1700-nici-aceasta-runda-nu-scapa-de-jocuri-amanate-din-cauza-covid-19-19148475

https://liga2.prosport.ro/liga-3/programul-etapei-a-3-a-a-ligii-3-17-partide-se-joaca-astazi-nici-aceasta-runda-nu-scapa-de-meciuri-amanate-din-cauza-infectarilor-cu-covid-19-19149526

Marius ANGHEL 29 Sep. 2020, 19:13 Liga 3
Pe aceeași temă