Transferuri de promovare la CSM Focșani. I-a adus pe Sergiu Negruț și un mijlocaș din prima ligă a Republicii Moldova, care a mai jucat în România

Andrei PASCU 25 Feb. 2021, 19:03 Liga 3
Transferuri de promovare la CSM Focșani. I-a adus pe Sergiu Negruț și un mijlocaș din prima ligă a Republicii Moldova, care a mai jucat în România

CSM Focșani a făcut două transferuri interesante înaintea reluării Ligii 3. Clubul aflat pe locul 3 în Seria 2 a adus doi fotbaliști cu profil ofensiv, pe Sergiu Negruț (27 de ani) și Sergiu Istrati (Republica Moldova, 32 de ani).

Sergiu Negruț, 13 meciuri și două goluri pentru CS Mioveni în acest sezon 

Sergiu Negruț a semnat cu echipa din Focșani, după ce s-a despărțit de CS Mioveni. El venise în vara trecută la echipa pregătită acum de Alexandru Pelici, dar se pare că stafful tehnic a decis că nu mai are nevoie de el. Asta deși a fost utilizat în 13 meciuri în Liga 2 și unul în Cupa României. Mai mult, în campionat a înscris și de două ori. Înainte să semneze cu Mioveni, Negruț jucase pentru Turris Oltul.

Sergiu Istrati a mai jucat în România, la FC Brașov 

Sergiu Istrati este la rândul său un fotbalist ofensiv, iar ultima dată a jucat în țara natală, în prima ligă, la FC Sfîntul Gheorghe, unde a adunat în această stagiune 20 de meciuri și a oferit trei pase de gol. Unul dintre meciuri a fost bifat în Europa League.

El nu se află la prima experiență în România. A mai jucat pentru FC Brașov, în perioada 2016-2017.

”Fotbal – CSM Focșani 2007 are doi noi jucători: Sergiu Negruț și Sergiu Istrati!

Echipa de fotbal seniori a CSM Focșani 2007 are doi moi jucători: mijlocașii  Sergiu Negruț și Sergiu Istrati.

Sergiu Negruț are 28 de ani, 1,81 metri și a jucat trei ani în Liga I pentru CFR Cluj – din 2014 până în 2017 apoi, la Pandurii Târgu Jiu, tot în Liga I, la Beroe Stara Zagora, în prima ligă din Bulgaria, la Kisvarda, în prima ligă din Ungaria, la Turris Târgu Măgurele și CS Mioveni.

Sergiu Istrati mijlocaș, 32 de ani, 1,74 metri, până în urmă cu câteva zile a fost jucătorul echipei Sfântul Gheorghe Suruceni, echipă din prima ligă a Republicii Moldova. A mai jucat la în ligile inferioare din Suedia, unde a fost gogeter, la Academia, Rapid Ghidighici, Milsami, Saxan, Spicul în Republica Moldova și la FC Brașov”, se arată în comunicatul emis de CSM Focșani 2007 oficial.

CSM Focșani, victorii pe linie în perioada de pregătire 

CSM Focșani este pe locul 3 în Seria 2 a Ligii 3, cu 18 puncte după 10 meciuri. Ea e devansată doar de SC Oțelul, 22 de puncte, și Dacia Unirea Brăila, 22 de puncte. În 2021, CSM Focșani va debuta pe teren propriu cu CSM Bacău, locul 7.

CSM Focșani a făcut însă meciuri de pregătire bune. A disputat cinci și le-a câștigat pe toate: 2-0 cu Petrolul 95 Ploiești, 3-1 cu Aerostar Bacău, 5-1 cu Minerul Costești, 4-2 cu Metalul Buzău, 1-0 cu CS Tunari.

Foto: CSM Focșani 2007 oficial și Răzvan Păsărică/ Sport Pictures 

 

 

Andrei PASCU 25 Feb. 2021, 19:03 Liga 3
Pe aceeași temă