Szilard Suto și-a etalat arsenalul de înjurături. Mihai Manea, antrenorul echipei CSU Alba Iulia, șocat: ”Mi-a înjurat jucătorii, dar și arbitrul. Ne-a înjurat în maghiară amestecată cu engleză”. ”Bonus”, ungurul a bruscat un fotbalist advers

Andrei PASCU 21 Apr. 2023, 22:49 Liga 3
Szilard Suto și-a etalat arsenalul de înjurături. Mihai Manea, antrenorul echipei CSU Alba Iulia, șocat: ”Mi-a înjurat jucătorii, dar și arbitrul. Ne-a înjurat în maghiară amestecată cu engleză”. ”Bonus”, ungurul a bruscat un fotbalist advers

Partida dintre ACS Târgu Mureş și CS Universitar din Alba Iulia, din etapa a 4-a a play-out-ului Seriei 9 din Liga 3, a oferit momente incredibile, în centrul atenției fiind antrenorul gazdelor, Szilard Suto (foto principal și articol).

Duelul s-a terminat la egalitate, scor 1-1, dar ”principalul”, de origine maghiară, în vârstă de 41 de ani, a avut un limbaj de colțul blocului la adresa adversarilor, a jucătorilor formației din Alba Iulia.

Szilard Suto, colecție de înjurături în ACS Târgu Mureş – CS Universitar din Alba Iulia! A jignit adversarii în maghiară și engleză

Andrei Vasinc a deschis scorul pentru oaspeți în partida care a avut loc la Târgu Mureș, în minutul 62, iar gazdele au egalat 13 minute mai târziu, prin Kornel Kulcsar. S-a terminat 1-1, dar pe toată durata partidei însă, antrenorul Szilard Suto, conform celor spuse de ”principalul” trupei din Alba Iulia, Mihai Manea, a înjurat adversarii, dar și pe arbitrul central.

Manea a precizat, la finalul întâlnirii, că a încercat să îl calmeze pe omologul său, dar acțiunea nu a avut efectul dorit, ci din contră, Kulcsar s-a enervat și mai tare și a continuat înjurăturile, dar și semnele obscene.

Mihai Manea, despre Szilard Suto: ”A intrat în teren și l-a împins pe Bucurică”

Pentru a nu exprima greșit vreo idee, ”principalul” necivilizat a adresat injuriile într-o combinație de maghiară și engleză.

E deranjant că în anul 2023 un antrenor, care ar trebui să fie un model, un exemplu pentru elevii săi, înjură și amenință jucătorii adverși și pe arbitru, arată semne obscene către bancă.

În prima repriză, omologul meu a intrat în teren și l-a împins pe Bucurică. Am un gust amar pentru ce s-a întâmplat! Ne-a injurat în toate felurile, în maghiară amestecată cu engleză, iar în momentul când am încercat să-i atrag atenția, a recurs la alte gesturi obscene, ce nu pot fi relatate”, a spus Mihai Manea la finalul partidei, conform Ziarul Unirea.

ACS Târgu Mureş și CS Universitar din Alba Iulia, primele două clasate în play-out-ul Seriei 9 din Liga 3

ACS Târgu Mureş și CS Universitar din Alba Iulia sunt vecine de clasament în play-out-ul Seriei 9 din Liga 3, ambele cu 28 de puncte, pe primele două locuri, dar cu un plus la golaveraj pentru clubul din Alba Iulia.

În play-out, CS Universitar din Alba Iulia a înregistrat două victorii, o remiză și o înfrângere, în timp ce ACS Târgu Mureş a înregistrat o victorie, un egal și două eșecuri. Clasamentul play-out-ului Seriei 9 din Liga 3 este completat de Avântul Reghin, 27 de puncte, Viitorul Cluj, 25 de punte, Sănătatea Cluj, 17 puncte, și CS Ocna Mureș, 15 puncte.

Foto: ACS Târgu Mureş și MM Sports

https://liga2.prosport.ro/liga-3/liga-3-etapa-4-din-play-off-si-play-out-19-meciuri-se-disputa-astazi-doua-echipe-si-au-obtinut-biletul-pentru-primul-baraj-de-promovare-19267426

https://liga2.prosport.ro/seria-1/unirea-constanta-meci-amical-cu-muscelul-campulung-elite-19267522

https://liga2.prosport.ro/liga-3/tensiuni-la-kse-targu-secuiesc-jozsef-gazda-unul-dintre-cei-mai-longevivi-antrenori-din-liga-3-a-fost-demis-hienele-s-au-luptat-pentru-os-19267395

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-bihor-oradea-vizitata-de-un-important-conducator-din-italia-gianluca-nani-19267380

Andrei PASCU 21 Apr. 2023, 22:49 Liga 3
Pe aceeași temă