Tudorache: „Nu sunt mulțumit de jocul echipei”

28 Feb. 2012, 16:07 Stiri
Tudorache:** „Nu sunt mulțumit de jocul echipei

Cu o săptămână și ceva înainte de startul returului în liga a treia, antrenorul Jiului, Marin Tudorache, afirmă că nu este nici pe departe mulțumit de randamentul elevilor săi, în meciurile de verificare. Jiul a câștigat partida cu CS Vulcan, dar a pierdut de două ori în fața celor de la CFR Simeria, acesta din urmă, cea mai bine clasată dintre echipele hunedorene în liga a treia.

Jiul nu a rupt gura târgului în meciurile de verificare, din această iarnă, în care șirul înfrângerilor l-a depășit pe cel al victoriilor, dar la drept vorbind ceea ce contează este evoluția din retur, acolo unde totul este pe puncte și pe adevăr. În retur Jiul și-a propus șapte etape fără înfrângere și evident laurii la primul loc. „Sunt nemulțumit de randamentul din perioada de pregătiri. Nu am reușit să marcăm și mai mult am primit goluri cu mare ușurință. Mă bucur că nu am făcut mai multe achiziții pentru că acomodarea noilor veniți ar fi fost mai dificilă.”, spune antrenorul Marin Tudorache.

Jiul mai are două teste amicale, săptămâna acesta cu Minerul Motru, la Petroșani, și la Târgu Jiu. De asemenea tot zilele acestea antrenorul Marin Tudorache își va limpezi situația financiară urmând să primească un răspuns concret și în bani lichizi, dacă se poate, din partea patronului Alin Simota. Și ca toate socotelile să fie încheiate, arădeanul Dumitru Copil se va alătura tot săptămâna acesta lotului jiulist.

Jiul, amical cu Minerul Motru

Jiul Petroșani va susține săptămâna aceasta ultimele două meciuri de verificare. Miercuri, minerii” vor evolua, în deplasare, la Minerul Motru, urmând ca vineri, de la ora 14:00, să joace la Petroșani, cu aceiași echipă. Jiul a bifat în această pauză competițională un număr de cinci transferuri, lucru care, în sfârșit, l-a mulțumit pe managerul Gigi Borugă. Dumitru Copil, Bogdan Toc, Răzvan Riviș, Cristian Diaconescu și Constantin Drăghici sunt jucătorii care au semnat pentru doi ani și jumătate cu Jiul.

Articol scris de Loredana Juglea

Foto: Traian Manu (Glasul Hunedoreanului)

28 Feb. 2012, 16:07 Stiri
Pe aceeași temă