Tudorache a plecat! Cine e noul antrenor al Jiului

15 May. 2012, 13:39 Stiri
Tudorache a plecat!** Cine e noul antrenor al Jiului

Tehnicianul alb-negrilor Marin Tudorache și-a dat demisia cu trei etape înainte de finalul campionatului, deși oficialii Jiului au sperat să-l facă să se răzgândească. Antrenorul spune că decizia e definitivă și că și-a reziliat contractul cu Jiul pe cale amiabilă după înfrângerea suferită cu scorul de 4-1 la Hunedoara.

„Era de bun simț să îmi dau demisia și să îmi văd de drumul meu. Echipa a pierdut contactul cu primele locuri și de acolo s-a rupt totul. Nu mai fac parte din planurile Jiului.”, a declarat Tudorache care nu va sta pe bancă la meciul de azi, cu CS Vladimirescu.

Managerul Jiului, Gigi Borugă a afirmat că jucătorii săi au părut dubioși în partida pierdută cu scorul de 4-1 la FC Hunedoara.

Toni Sedecaru va sta pe banca Jiului la ultimele partide. „Ne-am despărțit amiabil de Tudorache, care nu a mai dorit să continue cu Jiul.”, a declarat vicepreședintele, George Boboc.

Jiul a ieșit total din cărțile promovării, în timp ce FC Hunedoara are șansa de a salva blazonul formațiilor din județ. Hunedorenii au stat mereu în umbră, pe locul doi al clasamentului, deși au avut un parcurs fără înfrângere în retur, concretizat prin nouă victorii și două remize. Negru-albaștrii au fost ținuți la respect de rivala lor, ACS Recaș, care s-a împiedicat o singură dată, în meciul cu Jiul Petroșani.

Etapa intermediară de azi e însă una a speranțelor pentru trupa de pe Cerna și ar putea reduce distanța de patru puncte dintre cele două echipe.

„Noi vom lupta atât timp cât matematic mai sunt șanse de promovare. Oficialii clubului sunt alături de noi și ne-au promis că ne vom primi toate drepturile bănești, conform contractelor”, a spus un jucător hunedorean.

Posibila apropiere la un singur punct ajută doar la moral, iar pentru promovarea hunedorenilor e nevoie de alte „minuni” în ultimele trei etape. FC Hunedoara are un program greu și e obligată să scoată maximum de puncte din meciurile cu Autocatania Caransebeș (locul 4, acasă), FC Școlar Reșița (locul 7, deplasare) și Bihorul Beiuș (locul 3, acasă). În plus, ar mai trebui ca ACS Recaș, care are meciuri mai ușoare, să își treacă în cont măcar un semieșec în partidele cu Millenium Giarmata (locul 9, acasă), FC Timișoara II (locul 5, acasă) și Gloria Arad (locul 14, deplasare).

Articol scris de Loredana Juglea

15 May. 2012, 13:39 Stiri
Pe aceeași temă