Sorin Cigan dă o mână de ajutor Europei de la Chișineu Criș

Mihai Andries 19 Mar. 2013, 16:25 Stiri
Sorin Cigan dă o mână de ajutor** Europei de la Chișineu Criș

Pentru că Lucian Ciba nu posedă încă licența care să-i permită să stea pe banca tehnică la meciurile din Liga a III-a, Karoly Gombos și Daniel Cherecheș au apelat la o cunoștință mai veche. Problema a fost rezolvată când Sorin Cigan a acceptat să fie antrenorul „în acte” al Europei, fostul atacant luând loc pe bancă la meciul cu Sebișul, dar fără a da indicații, Ciba având același statut, de antrenor principal. Cigan a fost aproape să devină antrenorul Crișului Chișineu Criș vara trecută, dar s-a despărțit de echipă după nici două săptămâni . „Au rămas relații bune între noi, chiar dacă atunci nu am continuat împreună”, a mărturisit Daniel Cherecheș, managerul Europei.

La meciul cu Sebișul, fostul antrenor al UTA-ei și al Ineului s-a întreținut cu amicul său Alexandru Terheș, observatorul de joc. Între cei doi sunt mai multe puncte comune, printre care echipele FC Bihor sau FC Brașov, la care ambii au evoluat în anii 80.

În altă ordine de idei, Europa se pregătește pentru deplasarea de la Turda, acolo unde, în mod normal, ar trebui să obțină prima victorie a anului. O repetiție e programată azi după-amiază, în compania Șoimilor Șimand.

 

Sursa: Sport Arad

Mihai Andries 19 Mar. 2013, 16:25 Stiri
Pe aceeași temă