SCM Pitești îi răspunde lui Becali: „Nicolae Dică se află încă sub contract cu clubul nostru și se ocupă de pregătirea ultimelor partide ale campionatului”

Marius ANGHEL 15 May. 2017, 14:16 Stiri
SCM Pitești îi răspunde lui Becali:**

Anunțat de Gigi Becali ca noul antrenor al FCSB, că a semnat un contract pe un an cu vicecampioana României, Nicolae Dică e ținut pe loc de SCM Pitești, echipă pe care a antrenat-o în ultimul sezon și jumătate și pe care a reușit să o promoveze la pas în Liga 2, cu șapte etape înainte de finalul campionatului Ligii 3, Seria 3.

Directorul SCM Pitești, Dragoș Șerban, a dat un comunicat de presă în care anunță de Dică are contract cu echipa argeșeană până în vara anului 2018 și că până acum nu a purtat nicio discuție cu acesta în privința rezilierii acordului și plecarea sa la FCSB.

Mai jos puteți citi comunicatul de presă al SCM Pitești:

„În urma informațiilor din ultimele zile apărute în presă privind posibilele negocieri dintre antrenorul principal al echipei noastre, Nicolae Dică și FCSB pentru postul de antrenor al grupării din Capitală, conducerea SCM Pitești are de făcut următoarele precizări:

Nicolae Dică se află sub contract cu clubul nostru până la data de 30.06.2018. Până în acest moment nu am fost informați de către acesta privind posibilele negocieri pe care le-ar purta cu FCSB pentru postul de antrenor. Conform înțelegerii actuale, în contractul dintre cele două părți, există și o clauză de reziliere. În eventualitatea în care Nicolae Dică ar putea ajunge la o înțelegere cu altă echipă, acesta va putea pleca numai după ce își va încheia relațiile contractuale cu SCM Pitești. În acest moment, Nicolae Dică se află încă sub contract cu clubul nostru și se ocupă de pregătirea ultimelor două partide pe care care echipa le mai are de disputat din acest retur de campionat”.

SCM Pitești e lider detașat în Liga 3, Seria 3, cu 68 de puncte față de 41, câte au Flacăra Moreni, FCM Alexandria sau Atletic Bradu, iar în ultimele două meciuri pe care le mai are de disputat în acest sezon le va întâlni pe FCSB II (acasă) și FCM Alexandria (deplasare).

Marius ANGHEL 15 May. 2017, 14:16 Stiri
Pe aceeași temă