SCM Pitești a câștigat jocul cu FCSB II, echipa secundă a clubului unde va merge ca antrenor Nicolae Dică. „Nu a fost un meci ciudat”. Ce impresii i-au lăsat jucătorii

Marius ANGHEL 20 May. 2017, 13:57 Stiri
SCM Pitești a câștigat jocul cu FCSB II, echipa secundă a clubului unde va merge ca antrenor Nicolae Dică.**

Înainte să intre „în pâine” la FCSB, Nicolae Dică și-a învins viitoarea echipă cu SCM Pitești, mai precis pe echipa secundă a bucureștenilor. Promovată deja în eșalonul secund, gruparea argeșeană a câștigat, vineri seară, în nocturnă, scor 3-1, meciul cu FCSB II, desfășurat pe stadionul „Nicolae Dobrin”. Toate golurile întâlnirii au fost marcate în prima repriză a jocului, de Ionuț Șerban (16), Andrei Panait (23), Robert Grecu (28), pentru gazde, respectiv Gabriel Simion (43 – pen.) pentru oaspeți.

La finalul întâlnirii, pe lângă declarațiile despre partidă, Nicolae Dică, actualul antrenor al SCM Pitești și viitorul tehnician al FCSB, a vorbit și despre planurile pe care le are în mandatul ce mai are puțin și îl începe la „roș-albaștri”.

„Nu a fost un meci ciudat. Știam că mai am două meciuri de disputat pe banca Piteștiului, e normal să-mi fac treaba până la capăt, pentru că sunt profesionist.

Îi cunoșteam pe juniorii Stelei, pentru că unii dintre ei erau acolo și când eram secund. Sunt fotbaliști de viitor, aștept și sper că ei să facă pasul către prima echipa. Am petrecut un an și jumătate la Pitești, a fost o perioadă fantastică, jucătorii au fost minunați și ne-am îndeplinit obiectivul. Este meritul lor că eu am ajuns să antrenez Steaua și le mulțumesc pe această cale. Sunt jucători de valoare la Pitești și cred că se pot bate la promovare și la anul, când vor juca în liga a două”, a spus Nicolae Dică.

Fost jucător și „secund” la formația patronată de Gigi Becali, Dică a spus că s-au demarat deja discuții pentru anumiți fotbaliști, din Liga 1, dar și din străinătate. Mai mult, fostul mijlocaș din Ghencea susține că va avea buget „fără limită”. Fostul decar a stabilit deja programul din vară al „roș-albaștrilor”.

„Sunt discuții cu anumiți jucători, sperăm să reușim să-i aducem, pentru că, știți și voi, prețurile sunt mari atunci când Steaua se interesează de un fotbalist. Dar patronul investește și sperăm să perfectăm mutările pe care ni le dorim.

Ne dorim jucători din Liga 1, pentru că îi cunoaștem bine. Dar sunt și jucători de afară pe lista, sperăm să aducem măcar unul. Vom vedea dacă va ajunge la Steaua un polonez sau un jucător de altă naționalitate. Budescu a mai fost dorit de Steaua și în iarnă, dar nu s-a ajuns la o înțelegere. Este un jucător de valoare și ar fi binevenit la Steaua, cu siguranță!

Este un plus că Niță și-a prelungit contractul, pentru că este un jucător important, un băiat de caracter, pe care îl cunosc foarte bine. S-a stabilit deja programul Stelei, avem cantonamentele stabilite, la fel și datele meciurilor amicale. Trebuie să vedem doar cu ce adversari vom juca. Nu s-a stabilit un buget de transferuri, este fără limită.

Avem regulă cu jucătorul U21, dar vom vedea care va fi acel fotbalist. Depinde de cât de mult își doresc tinerii”, a mai spus Dică.

Dică anunță că va mai coopta câțiva oameni în stafful tehnic al Stelei. „Vor mai fi și alți oameni în stafful meu, însă va voi transmite atunci când vom avea toate lucrurile puse la punct”, a conchis acesta.

După victoria obținută ieri seară, SCM Pitești a acumulat 71 de puncte după 29 de etape și are un avans de 27 de puncte față de următoarele două clasate, FCM Alexandria și Atletic Bradu, ambele cu câte 44 de puncte. FCSB II are 35 de puncte și e pe locul 10. În ultima etapă a sezonului, ultima și a lui Nicolae Dică la SCM Pitești ca antrenor, argeșenii vor juca la FCM Alexandria.

Marius ANGHEL 20 May. 2017, 13:57 Stiri
Pe aceeași temă