S-a răzgândit! Dan Vasilică nu mai pleacă de la ACS Șirineasa. „Reacția extraordinară a jucătorilor m-a convins că am multe de făcut aici”

Marius ANGHEL 19 Feb. 2018, 12:05 Stiri
S-a răzgândit! Dan Vasilică nu mai pleacă de la ACS Șirineasa.**

Lucrurile par să se fi liniștit la ACS Șirineasa, după ce, sâmbătă, antrenorul Dan Vasilică își prezenta demisia, fapt anunțat în exclusivitate de Liga2.ro. În cele din urmă, antrenorul celui mai desprins lider din cele cinci serii ale Ligii 3 a revenit asupra deciziei sale și va continua pe banca tehnică a grupării care își desfășoară meciurile pe teren propriu la Petroșani.

„Voi continua cu Sirineasa. Reacția extraordinară a jucătorilor m-a convins că am multe de făcut aici. În acest moment, mă bucur de susținerea totală a conducerii pentru a îndeplini obiectivul, și anume promovarea în Liga a 2-a”, a declarat Dan Vasilică.

Rămânerea antrenorului a fost confirmată și de președintele clubului. „Dan Vasilică știe cel mai bine echipa și e normal să rămână. De fapt, nu s-a pus niciodată problema ca el să plece”, a declarat Alin Zgripcea.

Dan Vasilică a preluat ACS Șirineasa înaintea etapei a 9-a a Ligii 3, atunci când i-a luat locul lui Gabriel Mangalagiu, cel care a trecut secund. Mangalagiu și-a reziliat contractul cu Șirineasa la finalul turului, la fel ca mulți jucători care au jucat în prima parte a sezonului. În șase jocuri oficiale, Dan Vasilică a obținut patru victorii și două remize. Înainte să vină la echipa de la Petroșani, antrenorul a fost în primele opt etape la Internațional Bălești, formație pe care a promobat-o din Liga 4. 

Până la startul returului în Liga a 3-a mai sunt mai puțin de două săptămâni. La finalul turului, după 14 etape, ACS Șirineasa se află pe locul 1 în Seria a 4-a și are 36 de puncte acumulate, având un avans de șapte puncte față de CS U Craiova 2 și CSM Lugoj. Principala contracandidată la promovare, CSM Școlar Reșița, se află pe locul 4, cu 27 de puncte. În tur a înregistrat 11 victorii și 3 egaluri.

Articol scris de Loredana JUGLEA

Marius ANGHEL 19 Feb. 2018, 12:05 Stiri
Pe aceeași temă