EXCLUSIV | Un nou șoc la liderul Seriei a 4-a! Dan Vasilică a demisionat de la Șirineasa

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 17 Feb. 2018, 18:43 Stiri
EXCLUSIV | Un nou șoc la liderul Seriei a 4-a!** Dan Vasilică a demisionat de la Șirineasa

Șoc la cel mai detașat lider din cele cinci serii ale Ligii 3. Antrenorul principal al echipei ACS Șirineasa, Dan Vasilică, a demisionat astăzi. Acesta fusese instalat în funcție înaintea etapei a 9-a, atunci când i-a luat locul lui Gabriel Mangalagiu, cel care a trecut secund. Mangalagiu și-a reziliat contractul cu Șirineasa la finalul turului.

În șase jocuri oficiale de Liga a 3-a pe banca formației ACS Șirineasa, Dan Vasilică a obținut patru victorii și două remize. Ultimul meci în care a dat indicații jucătorilor formației care își desfășoară partidele de pe teren propriu la Petroșani a fost amicalul susținut în urmă cu două zile la Sibiu, cu FC Hermannstadt, încheiat la egalitate, scor 2-2.

Dan Vasilică a antrenat în primele opt etape echipa Internațional Bălești, tot din Seria a 4-a, ca apoi să meargă la liderul ACS Șirineasa. Decizia sa de acum este surprinzătoare, având în vedere că în această săptămână anunța că le pregătește jucătorilor săi antrenamente ieșite din comun, în care vor fi filmați cu o dronă. „Drona o are un prieten de-al meu, Gheorghe Pecingină, căruia îi mulțumesc pentru ajutor. Cred că suntem prima echipă din țară care facem un antrenament cu drona. Îmi doresc ca jucătorii mei să fie ca niște soldați, care să moară pe teren”, spunea Dan Vasilică.

În schimb, conducerea clubului din Valea Jiului s-a completat în ultima perioadă cu Ionuț Badea (manager) și Dănuț Perjă (director sportiv). Potrivit surselor Liga2.ro, venirea celor doi l-a nemulțumit pe Vasilică.

Până la startul returului în Liga a 3-a mai sunt doar două săptămâni, așa că șefii clubului trebuie să se miște rapid și să găsească un nou antrenor principal.

La finalul turului, după 14 etape, ACS Șirineasa se află pe locul 1 în Seria a 4-a și are 36 de puncte acumulate, având un avans de șapte puncte față de CS U Craiova 2 și CSM Lugoj. Principala contracandidată la promovare, CSM Școlar Reșița, se află pe locul 4, cu 27 de puncte. În tur a înregistrat 11 victorii și 3 egaluri.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 17 Feb. 2018, 18:43 Stiri
Pe aceeași temă