S-a întâmplat în weekend în Liga 3! Echipa care a mers la meci cu 10 jucători, atacantul era, de fapt, portar și a pierdut doar cu 1-0. Acum a prins curaj

Marius ANGHEL 14 May. 2018, 13:43 Stiri
S-a întâmplat în weekend în Liga 3!** Echipa care a mers la meci cu 10 jucători, atacantul era, de fapt, portar și a pierdut doar cu 1-0. Acum a prins curaj

ACS Ghiroda, formație timișeană promovata vara trecută în Liga a 3-a și care se situează la mijlocul clasamentului în Seria a 4-a, s-a confruntat vinerea trecută cu o situație inedită, deoarece a deplasat la Filiași doar zece fotbaliști. Cu lotul măcinat de suspendări, accidentări, dar și indisponibilități cu cauze „școlare”, formația antrenată de Vlad Bura a pierdut însă doar cu 1-0, deși unul dintre jucătorii de câmp era portarul de rezervă. Acum, Ghiroda crede că are forța să o bată și pe CSM Școlar Reșița, echipă care își propusese promovarea.

Meciul a fost câștigat de Filiași cu un gol marcat în minutul 22 de Cătălin Dinu. Cu om în minus și unicul atacant care era, de fapt, portar, Ghiroda a reușit să nu mai primească și alte „boabe”. „Am avut patru jucători suspendați, trei-patru accidentați și doi jucători care sunt înainte de Bacalaureat și aveau teze pentru a intra în examen. Am jucat cu doar zece jucători de câmp, între care în atac portarul de rezervă Raul Barbu (n.r -. în vârstă de 17 ani), și Holovcici, un jucător care a jucat foarte puțin până acum”, ne-a declarat antrenorul Vlad Bura.

Au prins curaj că pot bate Reșița

Din toate seriile de Liga a 3-a au mai rămas două etape, dar în ultima, Ghiroda va sta, pentru că Seria a 4-a are număr impar de echipe. Sâmbătă, nou-promovata va termina sezonul la Reșița, cu una dintre formațiile care până de curând au sperat chiar la promovare.

Antrenorul Bura susține că poate produce surpriza. „Vrem să câștigăm ultimul meci cu Reșița. Revin trei dintre cei patru suspendați. Sunt foarte mândru de ei după ce au demonstrat în ultimul meci. Cu atitudinea aceasta putem bate pe oricine”, a precizat Bura.

ACS Ghiroda e pe locul 8, cu 32 depuncte, fără emoțiile unei eventuale retrogradări, care în ultimele sezoane a fost mai mult în teorie în eșalonul al treilea. Liderul seriei e ACS Șirineasa, cu 66 de puncte și promovată deja matematic, dacă nu cumva va mai fi depunctată. Reșița e pe locul 4, cu 55 de puncte.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: fb Sport-Vîrtos.ro

Marius ANGHEL 14 May. 2018, 13:43 Stiri
Pe aceeași temă