ACS Ghiroda, sparring partner pentru ACS Poli! Echipa timișeană din Liga 3, aproape de o surpriză în fața trupei lui Leo Grozavu

Marius ANGHEL 13 Feb. 2018, 19:59 Pregătiri, amicale

Deși meciurile oficiale sunt în toi, ACS Poli a disputat, marți după-amiaza, un amical cu locul 9 din Seria a 4-a a Ligii a 3-a, ACS Ghiroda. Formația de prima ligă s-a impus cu 2-1, pe o ploaie mocănească, iar Leo Grozavu nu a adus toți jucătorii consacrați la acest test. Tehnicianul caută soluții pentru a-și întări echipa și una ar putea fi atacantul argentinian Esteban Ciaccheri, testat cu ocazia acestui joc.

Partida a avut loc pe arena Electrica, una cu un teren destul de bun, iar alb-violeții care nu au fost prezenți s-au antrenat normal la „Dan Păltinișanu”.

Ghiroda a deschis scorul în minutul 15, la o neatenție mare a apărării poliste. Autorul golului a fost Dincă, un junior împrumutat chiar de la ACS Poli. În minutul 24, Ciaccheri a înscris golul egalizator, după ce Markos Gakos respinsese inițial un balon. Chiar înainte de pauză, Cristian Bocșan a marcat golul de 2-1, cu capul, iar scorul a rămas până la finalul partidei.

Grozavu, dispus să riște. Ciaccheri, în urmă cu pregătirea

Leo Grozavu a declarat după meci că încă mai are până să cunoască detaliat calitățile fiecărui jucător din lot. „În perioada umătoare îmi doresc să cunosc foarte mult jucătorii. De asta am și făcut acest joc amical. E nevoie de o cunoaștere cât mai repede. Au fost și lucruri bune, un antrenament bun”, a precizat tehnicianul la finalul meciului cu Ghiroda.

Esteban Ciaccheri face anul acesta 27 de ani și a debutat în fotbalul profesionist la echipa Rivadavia de Lincoln din țata natală. În 2013 a fost cumpărat de chilienii de la Rangers de Talca, care l-au mai împrumutat la alte patru echipe. FC Botoșani nu îl mai dorește, iar Poli vrea să-l ia ca împrumut.

„Din păcate, nu avem foarte mult timp. Există un risc cu orice transfer pe care îl facem. Dar nu avem ce face, trebuie să riscăm. L-am dorit, nu știu cât ne poate ajuta, pentru că nici el nu este la potențialul pe care l-am dorit. Vom lua o decizie în acest sens. Sper să avem inspirație”, a declarat antrenorul despre atacant.

ACS Poli: Smaranda – Ciucur, Khubutia, Bocșan, Șeroni, Zaluschi, Enescu, Munteanu, Bîrnoi, Velcotă, Ciaccheri
Au mai intrat: Grulovic (sârb în teste, nu va fi menținut), Fridrich, Kayondo, Cochințu, Holofcici (junior) și Buga (junior)

ACS Ghiroda: M. Gakos – Semeniuc, Gavriluță, Ciobanu, Dincă, Popa, Mancaș, Hoțca, Totic, Neamțu
Au mai intrat: Pop, Mașnița, Saizu, Berivoiescu

Articol și foto de Anda DELIU

Marius ANGHEL 13 Feb. 2018, 19:59 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă