Două cluburi din Liga 3 vor participa în noul sezon sub altă denumire. Schimbările aprobate de FRF

Marius ANGHEL 01 Aug. 2018, 13:08 Stiri
Două cluburi din Liga 3 vor participa în noul sezon sub altă denumire.** Schimbările aprobate de FRF

FRF a anunțat, marți, schimbarea denumirii a două cluburi din campionatul Ligii 3. Comitetul de Urgență compus din Răzvan Burleanu, Gino Iorgulescu și Octavian Goga a aprobat în ședința de ieri redenumirea echipei dâmbovițene FC Aninoasa în FC Pucioasa și cesionarea activității sportive a clubului timișean de drept privat ACS Ghiroda către CSC Ghiroda și Giarmata Vii (foto).

Cele două cluburi vor activa și în noul sezon al Ligii 3, acolo unde înscrierea în campionat s-a încheiat pe 15 iulie, însă FRF nu a anunțat nici până acum cine va participa în ediția care își are startul pe 24 august. Până pe 20 iulie, nou-promovatele din Liga a 4-a trebuiau să depună dosarele de afiliere.

„În conformitate cu dispozițiile art. 49 din Statutul Federației Române de Fotbal, Comitetul de Urgență compus din Răzvan Burleanu- Președinte FRF, Gino Iorgulescu – Prim-vicepreședinte FRF, Octavian Goga – Vicepreședinte FRF:

– În temeiul art. 4 din ROAF și având în vedere Avizul Departamentului Juridic al FRF din 16.07.2018, precum și documentele prezentate de către clubul solicitant, aprobă cesionarea activității sportive a clubului de drept privat ACS Ghiroda către CSC Ghiroda și Giarmata Vii și pe cale de consecință dispune afilierea provizorie a clubului „CSC Ghiroda și Giarmata Vii” și dezafilierea provizorie a clubului „ACS Ghiroda”.

– În temeiul art. 4 din ROAF și având în vedere Avizul Departamentului Juridic al FRF din 27.07.2018, precum și documentele prezentate de către clubul solicitant (în special Încheierea Judecătoriei Târgoviște nr. 3383/2018 din 17 iulie 2018) aprobă schimbarea denumirii și sediului clubului Asociația Sportivă Fotbal Club Aninoasa astfel noua denumire fiind Asociația Sportivă Fotbal Club Pucioasa cu sediul în Pucioasa, str. Zorele, bl. 18, ap. 22, județul Dâmbovița.

– În temeiul art. 4bis din ROAF aprobă contractul de asociere dintre cluburile CSM Focșani 2007 (participantă în Liga a 3-a) și LPS Focșani (participantă în campionatele de juniori republicani U17 și U19)”, se arată în comunicatul FRF.

Marius ANGHEL 01 Aug. 2018, 13:08 Stiri
Pe aceeași temă