Ilie Rotariu a demisionat de la ACS Ghiroda fără să apuce să debuteze într-un meci oficial. Echipa de lângă Timișoara și-a luat jucători de la ASU Poli și Ripensia

Marius ANGHEL 09 Feb. 2018, 12:07 Stiri
Ilie Rotariu a demisionat de la ACS Ghiroda fără să apuce să debuteze într-un meci oficial.** Echipa de lângă Timișoara și-a luat jucători de la ASU Poli și Ripensia
  • ACS Ghiroda a rămas pentru a doua oară în această iarnă fără antrenor, după ce și Ilie Rotariu și-a dat demisia fără să apuce să conducă măcar un meci oficial în Liga a 3-a.
  • Formația de lângă Timișoara care a promovat anul trecut în eșalonul al treilea nu se așteapta să fie „părăsită” din nou, după ce Paul Codrea i-a lăsat pentru Ripensia, și, deocamdată, e descoperită.
  • Ghiroda a reușit între timp să-și aducă și trei noi jucători: Darius Neamțu, Marius Semeniuc și Markos Gakos.

 

În decembrie, Ghiroda a rămas fără Paul Codrea, deoarece fostul internațional a fost ofertat de Ripensia. Acum, și Ilie Rotariu a plecat, în timpul perioadei de pregătire și cu o lună înainte de reluarea campionatului. De câteva zile, fotbaliștii se antrenează doar cu preparatorul fizic și secunzii.

„Marți ne-a anunțat că vrea să demisioneze din motive personale. Vrea și să stea mai mult timp la băiatul său în Belgia (n.r. – Dorin Rotariu), au fost mai mulți factori. Deocamdată echipa se pregătește cu Albert Alexandru, Sandu Chiu și Mihai Goldan, până vom găsi o variantă”, ne-a declarat vicepreședintele echipei, Alin Miloș.

Ilie Rotariu nu a putut fi contactat telefonic. În ianuarie, după un amical pierdut la limită, cu 1-0, cu ACS Poli, tehnicianul era foarte optimist. Rotariu spunea chiar că dorește ca sezonul viitor să se bată cu echipa din comuna de la marginea Timișoarei pentru promovarea în Liga a 2-a, iar în această primăvară să contruiască o echipă pentru acest obiectiv. „Mă aștept ca pe viitor echipa să crească, are potențial, sunt foarte mulți jucători tineri de perspectivă. Mă bucur că am ajuns să antrenez Ghiroda”, a declarat atunci deja fostul antrenor al ghirozenilor.

ACS Ghiroda nu are probleme cu jucătorii U21 și împrumută de la ASU Poli și Ripensia

Chiar dacă nu au antrenor, Ghiroda a mai adus trei jucători. În total, lotul are aproape 20 de fotbaliști, dintre care 12 sunt Under 21.

Pentru atac, a venit tânărul Darius Neamțu, care aparține de ASU Poli, dar a jucat sub formă de împrumut la Ripensia. La Ghiroda, este tot împrumutat.

Pentru postul de mijlocaș stânga a fost adus Marius Semeniuc, fotbalist care în tur a jucat la Ripensia, dar care aparține de Unirea Banloc, echipă de Liga a 5-a, care îl împrumută la Ghiroda.

Sub aceeași formă e adus și portarul Markos Gakos, jucător al celor de la ASU Poli, care a dat recent probe de joc la Metaloglobus București.

ACS Ghiroda va juca săptămâna viitoare trei meciuri amicale. Primul va fi marți cu ACS Poli. Apoi, joi au meci cu Șoimii Lipova, iar sâmbătă cu altă echipă de Liga a 3-a, CNS Cetate Deva.

În Seria a 4-a a Ligii a 3-a, Ghiroda e pe locul 9, cu 18 puncte.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Leczki JOZSI / (Mediafax foto)

Marius ANGHEL 09 Feb. 2018, 12:07 Stiri
Pe aceeași temă