Premieră la Berceni: se aprinde nocturna cu Rapid!

Andries Mihai Marius 09 Sep. 2011, 12:00 Stiri
Premieră la Berceni: se aprinde** nocturna cu Rapid!

Etapa a III-a aduce o premieră inedită pentru județul Ilfov. ACS Berceni va juca la lumina reflectoarelor pentru prima dată în Liga a III-a, astăzi de la ora 19, într-un meci cu Rapid II. Cu o arenă care a suferit îmbunătățiri majore pentru a putea găzdui meciurile de la Euro U19, echipa din Berceni visează la promovarea în Liga a II-a după un start bun de sezon.

Ilfovenii au câștigat toate partidele din acest tur de campionat, chiar dacă una dintre ele a fost anulată după retragerea celor de la Phoenix Ulmu. Că tot vorbim de Phoenix Ulmu, de acolo a fost adus un nou jucător la gruparea ilfoveană, în persoana lui Florin Bănuță. Acesta a fost transferat pentru a acoperi plecarea lui Ciortescu, fundașul venit de la Unirea Slobozia evoluând doar în primele două meciuri ale sezonului înainte de a anunța că își pune ghetele în cui pentru un loc de muncă bine plătit în poliție.

O altă noutate o reprezintă sosirea lui Mănescu de la FC Voluntari, care va întări departamentul ofensiv al ilfovenilor. Gruparea din Berceni invită pe această cale pe toată lumea să vină la meci de la ora 19, la prima partidă oficială pe nocturnă a echipei.

Sursa: IlfovSport
Foto: Mihai ANDRIEȘ

Andries Mihai Marius 09 Sep. 2011, 12:00 Stiri
Pe aceeași temă