Negoiță are planuri mari cu Nicolae Dică la SCM Pitești. „Am venit pentru promovare”

Marius ANGHEL 02 Jul. 2016, 13:10 Stiri
Negoiță are planuri mari cu Nicolae Dică la SCM Pitești.**

SCM Pitești este una dintre cele mai active echipe din Liga 3 pe piața transferurilor. Deși este o perioadă de vacanță, antrenorul Nicolae Dică a reușit să-i aducă aducă la echipă pe mijlocașii Marian Anghelina și Ionuț Murineanu, dar și pe fundașul Ciprian Negoiță, care în ultimele două sezoane a evoluat în Liga a II-a la CS Mioveni.

Negoiță este un jucător crescut la Pitești, evoluând în sezonul 2013 – 2014 la FC Argeș. Fotbalistul în vârstă de 24 de ani își dorește să joace cu noua sa echipă la cel mai înalt nivel.

– De ce ai ales SCM Pitești?
– Pentru că este un proiect foarte bun și interesant. Este o echipă unde se vrea performanță. Am avut o discuție cu antrenorul Nicolae Dică și pot spune că îmi doresc să lucrez cu el. Voi juca pe postul de fundaș dreapta, post pe care am jucat acum câțiva ani la FC Argeș.

– Cum ți se pare lotul?
– Lotul este compus în mare parte din jucători cu care eu am fost coleg la juniori și seniori. Sunt mulți jucători foarte buni cu experiență mare în Liga I. Mă refer aici la Șerban și Năstăsie, dar sunt și tineri de perspectivă care au confirmat deja așteptările.

Promovarea este un obiectiv realizabil?
– De asta am venit la SCM Pitești. Nici nu concep alt obiectiv și nu avem nicio scuză dacă nu îl vom îndeplini. Am venit să pun umărul la promovarea echipei în Liga a II-a și, de ce nu, chiar mai sus, dacă se va putea.

„Nu este un pas înapoi”

– Cum este ca antrenor Nicolae Dică?
– Deși nu am avut ocazia să lucrez cu el, am vorbit cu ceilalți colegi. Toți au o impresie foarte bună. Este un adevărat profesionist. Are metode moderne de pre­gătire, iar rezultatele pe care le-a avut în retur au demonstrat că este un antrenor foarte bun.

– Venirea la SCM Pitești este un pas înapoi în cariera ta?
– Nu este un pas înapoi. Eu am avut o accidentare când eram la Mioveni și am jucat foarte puțin în sezonul trecut. Am hotărât să plec la altă echipă pentru a putea juca. Sunt sigur că ușor – ușor voi reveni la capacitate maximă.

– Cum este să revii din nou pe stadionul Nicolae Dobrin?
– Eu m-am simțit foarte bine cât timp am jucat pentru FC Argeș. Pe stadionul Nicolae Dobrin am crescut. Acolo am făcut și junioratul și am debutat în fotbal. Este o onoare să joc din nou pe stadionul Nicolae Dobrin. 

Articol scris de Marius DUINEA (Curierul zilei)

Marius ANGHEL 02 Jul. 2016, 13:10 Stiri
Pe aceeași temă