Flacăra Făget va juca pe arena Calor sau Știința din Timișoara

25 Jul. 2012, 12:19 Stiri
Flacăra Făget va juca pe** arena Calor sau Știința din Timișoara

Flacăra nu se mai mută la Șiria, fiind nemulțumită de bugetul oferit de arădeni, dar tot părăsește Făgetul. Formația patronată de Marian Trăiculescu va evolua la Timișoara în noul sezon iar antrenorul grupării va fi Sorin Brîndescu.

„Săptămâna aceasta vom semna contractul de închiriere. Opțiunile sunt Știința sau Calor. Ieri, antrenorul Sorin Brîndescu a condus primul antrenament la echipă, suntem în discuții cu șase jucători noi. Sper deocamdată să ne salvăm de la retrogradare, să termină în primele zece”, ne-a spus Marian Trăiculescu, președintele CS Flacăra Făget. Acesta a găsit sprijin în Timișoara dar dorește și găsirea unui investitor puternic. Până atunci clubul încearcă să se autofinanțeze. Echipa își va schimba numele permițând astfel primarului din Făget să creeze o nouă Flacăra în ligile inferioare.

Actuala CS Flacăra are și câteva nume noi în pregătrie pe arena din Dacia, Jaravete (ex-Reșița) și Ștefanovici (Mama Mia) sunt în discuții avansate, în timp ce Dobre (Pișchia) și Raul Scânteie (Mama Mia) sunt jucători care s-au înțeles deja cu echipa care va evolua la Timișoara. Vineri pe arena Electrica, Flacăra va juca cu nou formata Ripensia, în timp ce miercuri e programat jocul de Cupa României cu Poli II, însă nu e sigur dacă gruparea aflată pe societatea patronată de Marian Iancu se va prezenta la joc.

Articol scris de Cornel Biholari (Banat Sport)

25 Jul. 2012, 12:19 Stiri
Pe aceeași temă