Flacăra reaprinsă: Ionilă e noul antrenor, Străuț și Postolache sunt așteptați pe „Colterm”

Marius ANGHEL 20 Feb. 2013, 13:14 Stiri
Flacăra reaprinsă:** Ionilă e noul antrenor, Străuț și Postolache sunt așteptați pe

Formația mutată de la Făget la Timișoara are din nou speranțe la promovare după ce a fost la un pas de a arunca prosopul. Flacăra și-a numit noul antrenor, e vorba de fostul mijlocaș al lui Poli AEK, Costel Ionilă, și așteaptă ca la antrenamentul de marți să se alăture echipei doi foști divizionari A: Ciprian Străuț (foto) și Marius Postolache.

Luni seară președintele clubului timișorean ne-a confirmat că s-au depus toate actele necesare pentru recuperarea celor șase puncte cu care a fost penalizată echipa în cazul Vasile Ghindaru. „Noi vineri seară am primit documentul oficial de la FRF că a fost stins litigiul. Azi (n.r. luni) am făcur recursul prin care cerem restituirea punctelor. Noul antrenor al echipei e Costel Ionilă, urmează să vedem zilele următoare ce jucători mai vin și care va fi obiectivul echipei”, a spus Marian Trăiculescu pentru BanatSport.ro.

Flacăra a demarat primele antrenamente ale anului de abia săptămâna trecută, cu doar 14 fotbaliști. Marți însă la antrenamente sunt așteptate primele întăriri serioase. E vorba de mijlocașii Ciprian Străuț și Marius Postolache, ambii liberi de contract după ce au fost colegi la Voința Sibiu. Primul s-a pregătit în această iarnă cu CS Ghiroda (L4 Timiș) și a mai fost dorit la Giarmata.

Clubul aflat în poziția de lider al seriei a IV-a, dacă își recuperează punctele, a avut deja primele discuții de principiu pentru a deveni „satelit” al divizionarei secunde ACS Poli, iar semnalele sunt pozitive.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 20 Feb. 2013, 13:14 Stiri
Pe aceeași temă