Flacăra a stins litigiul cu Ghindaru și speră la recăpătarea punctelor pierdute!

Marius ANGHEL 06 Feb. 2013, 17:26 Stiri

Vasile Ghindaru a ajuns la sentimente mai bune față de fostul său club și a acceptat să încaseze doar o parte din banii pe care îi avea de primit de la ACS Flacăra. Conducerea clubului din Calea Șagului speră acum să recupereze cele șase puncte cu care a fost penalizată de FRF și va continua sigur în Liga a III-a, sub o formă sau alta.

40 de milioane de lei vechi a primit Vasile Ghindaru (foto, sus) de la Flacăra pentru a renunța la litigiu. În urma acestuia timișorenii au fost penalizați inițial cu patru puncte, apoi cu încă două pentru întârziere la plata datoriilor către jucător.

„În urma înțelegerii pe cale amiabilă între cele două părți, jucătorul Ghindaru Vasile, nu mai are niciun fel de pretenție materială, financiară, sau de orice altă natură față de clubul ACS Flacăra Făget și drept urmare, jucătorul renunță la acțiunea înaintată împotriva clubului… Totodată având în vedere că jucătorul recunoaște primirea sumei de 4.000 de lei la data de 05.02.2013, renunță la restul sumei de încasat în baza hotărârii nr. 370/28.10.2012 a CNSL a FRF și consideră litigiul închis, acesta nu mai are nimic împotrivă ca echipei ACS Flacăra Făget să i se returneze punctele CU CARE A FOST PENALIZATĂ‚ SPORTIV, datorită faptului că clubul și-a achitat datoriile față de jucător”, se arată în acordul semnat de ACS Flacăra Făget și de jucătorul Vasile Ghindaru (foto, jos).

FRF va anunța clubul joi de stingerea oficială a litigiului iar Flacăra speră acum să primească înapoi și punctele cu care a fost sancționată. După modelul FC Caransebeș, echipa din Calea Șagului ar urma să primească cele șase puncte obținute pe teren și să revină în poziția de lider în C4.
Ar putea deveni echipa a doua a lui ACS Poli

În această iarnă persoane din cadrul clubului au spus că există interes pentru ca ACS Flacăra să devină satelitul lui ACS Poli. O astfel de înțelegere va putea fi ratificată oficial însă doar din următorul sezon. Chiar și dacă nu se ajunge la un acord cu autoritățile locale, formația din Calea Șagului va continua sigur acest sezon de Liga a III-a, după ce s-a aflat chiar în pericol de desființare.

Flacăra nu a pierdut foarte mulți jucători ținând cont de situația prin care a trecut. Raul Speroni e poate cea mai importantă plecare. Argentinianul va semna pe doi ani și jumătate cu SC Bacău (lider în C1) dar timișenii vor încasa procente dintr-un viitor transfer. Ștefanovici a fost și el în probe la moldoveni dar s-a întors la Timișoara, unde se va reuni probabil săptămâna următoare cu colegii rămași la  arena Colterm.

22 de puncte ar avea Flacăra dacă își primește punctele înapoi, cu unul mai mult decât Minerul Motru (locul 2)

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Banat Sport)

Marius ANGHEL 06 Feb. 2013, 17:26 Stiri
Pe aceeași temă