Muncitorul beneficiază de „Voință” în Cupa României

Mihai Andries 18 Jul. 2013, 12:38 Faza națională
Muncitorul beneficiază** de

Pe lângă Ripensia, învingătoare la masa verde prin neprezentarea celor de la Flacăra. Alte patru formații bănățene au fost angrenate miercuri în faza I națională a Cupei României. Dacă Muncitorul Reșița s-a impus la Baia de Aramă (MH), beneficiind de jucători de la Voința Lupac, aceasta din urmă nu s-a prezentat în jocul cu FC Caransebeș.

O altă grupare din Timiș, Vulturii Lugoj a ieșit deja din competiția KO după ce a fost învinsă pe terenul lui Aurul Brad. Lugojenii au condus cu 1-0 prin golul lui Ardelean din prima repriză dar au cedat în final cu 3-1. De precizat că echipa de pe „Tineretului” nu beneficiază în acest moment de un „principal” după despărțirea de Remus Steop.

Revenind la titlul materialului, să spunem că Muncitorul Reșița se află în tratative avansate de a se muta permanent la Lupac. Drept urmare în Cupa României echipa pregătită de Viorel Lolea a beneficiat deja de o serie de jucători importanți ai „croaților”. care au și marcat punctele victorioase pe terenul celor de la CS Baia de Aramă. E vorba de Mezin, marcator în prima repriză, respectiv Chitucea. Astfel, nu e de mirare că Voința Lupac a spus pas Cupei, în acest moment nu se știe dacă gruparea alb-albastră va continua în Liga a IV-a în urma acordului Primăriei cu „gospodarii”.

„În proporție de 99% ne mutăm. Urmează să definitivăm negocieriile cu cei de la Lupac”, ne-a spus Viorel Lolea, tehnicianul lui Muncitorul.

Iată rezultatele înregistrate de bănățene în faza I a Cupei:

Ripensia Timișoara – Flacăra Făget 3-0 (masa verde)

Aurul Brad (HD) – Vulturii Lugoj 3-1

Voința Lupac – FC Caransebeș 0-3 (masa verde)

CS Baia de Aramă – Muncitorul Reșița 0-2

Faza a II-a a Cupei României se dispută pe 31 iulie și va include restul formațiile din Liga a III-a.

 

Articol scris de Cornel BIHOLARI (BanatSport)

Mihai Andries 18 Jul. 2013, 12:38 Faza națională
Pe aceeași temă