CSO Filiași a pierdut nemeritat cu UTA. Ciprian Rus a înscris golul victoriei în prelungiri

Mihai Andries 04 Apr. 2015, 17:13 Stiri
CSO Filiași a pierdut nemeritat cu UTA.** Ciprian Rus a înscris golul victoriei în prelungiri

Fără nici un pas greșit în retur, CSO Filiași a pornit cu mult optimism în meciul de vineri, de la Braloștița, din etapa a 18-a Ligii a III-a, seria 4, susținut în compania formației UTA Bătrâna Doamnă, dar nu s-a ales cu nici un punct. Trupa lui Gigi Ciurea a stat bine din punct de vedere defensiv, portarul Lascu salvând și el de câteva ori echipa de la gol, și a pus probleme și în ofensivă, dar nici Buciuman și nici Bălă nu au fost inspirați în fața porții adverse.

VEZI O AMPLĂ‚ GALERIE FOTO DE LA CSO FILIAȘI – UTA BĂ‚TRÂNĂ‚ DOAMNĂ‚ 0-1

Finalul meciului i-a găsit pe arădeni în atac, iar un corner bătut de pe partea dreaptă a fost respins de gazde în marginea careului de 16 metri central, de unde Ciprian Rus a șutat cu boltă, peste mănunchiul de jucători, iar mingea a căzut în poartă (”90+1). Ultimul fluier al lui Denis Haidiner i-a găsit pe filieșeni în lacrimi, în timp ce arădenii au sărbătorit nesperata victorie printr-o horă.

„Am pățit la fel ca în meciul tur, am luat gol în ultimul minut. Ă‚sta e ghinion curat! Nu au fost cu nimic mai buni decât noi, dar ăsta e fotbalul. Un rezultat de egalitate ar fi fost mult mai just. Oricum, îi felicit pe jucători pentru modul cum au luptat astăzi (vineri – n.r.), s-au bătut pentru fiecare minge, dar nu au avut și noroc”, a declarat președintele CSO Filiași, Marian Pătrașcu, pentru Gazeta de Sud.

„Știam că e cel mai greu meci, aveam referințe despre ce ne aștepta. N-a fost fotbal, luptă, dar am avut ocaziile periculoase și am dominat total jocul, mai ales în repriza a doua, chiar contra vântului. Una peste alta, victoria a venit pe finalul jocului și a fost meritată”, a povestit antrenorul Roland Nagy pentru SportArad

CSO Filiași: Lascu – Orban, Vulpe, Lupu, Neacșu – Duriță, Ștoiu, Dumitrașcu, Pais (”75, Crușoveanu) – Bălă (”86, Obeanu), Buciuman (”88, Fruntelată). Antrenor: Gigi Ciurea.

UTA: Mitrea – Voicu, Coțoc, Botiș, Burlă – Strătilă, Cl. Tudor (”65, Rus), Chindriș, Piț (”76, Leucuță) – Szekely (”90+2, Dobrean), Hlistei (”70, Silaghi). Antrenor: Roland Nagy.

Cartonașe galbene: Orban / Mitrea, Chindriș, Szekely.

Au arbitrat: Denis Haidiner – Cristian Ștefan Petrean, Alin Gabriel Saraol.

Observatori: Luis Moisescu, Sorin Sergiu Găman.

Sursa: Gazeta de Sud

 

Mihai Andries 04 Apr. 2015, 17:13 Stiri
Pe aceeași temă