SR Brașov face apel la suporteri înaintea meciului cu FC Pucioasa: ”Fără ei nu avem cum să reușim.” Olimpic Cetate Râșnov e în pericol să rateze play-off-ul dacă nu ia punct cu CS Blejoi

Adi MARICA 17 Mar. 2022, 10:25 Liga 3
SR Brașov face apel la suporteri înaintea meciului cu FC Pucioasa: ”Fără ei nu avem cum să reușim.” Olimpic Cetate Râșnov e în pericol să rateze play-off-ul dacă nu ia punct cu CS Blejoi

SR Brașov va juca sâmbătă, de la ora 14:00, pe stadionul Tineretului, cu FC Pucioasa, un meci extrem de important pentru echipa antrenată de Sorin Corâiu, aflată în lupta pentru evitarea retrogradării în Seria a 5-a a Ligii 3.

Brașovenii au pierdut runda trecută, 0-2 la liderul AFC Odorheiu Secuiesc, iar sâmbătă vor juca primul meci acasă din acest an, cu FC Pucioasa, o echipă care este deja calificată în play-off.

Sorin Corâiu: ”Fanii sunt al 12-lea jucător”

Printr-un mesaj transmis pe pagina de facebook a clubului, mijlocașul Vlad Olteanu și antrenorul Sorin Corâiu, au făcut un apel la suporteri să vină la stadion la meciul cu FC Pucioasa.

”I-am studiat pe cei de la Pucioasa în meciul cu Plopeni, au o echipă puternică și nu întâmplător ocupă locul doi în această serie. Noi avem mult mai mare nevoie în acest meci decât ei. Avem mare, mare nevoie de sprijinul suporterilor pentru că fără ei nu avem cum să reușim. Fanii sunt al 12-lea jucător”, a spus antrenorul Sorin Corâiu.

Vlad Olteanu: ”Avem mare nevoie de puncte”

Vlad Olteanu, unul dintre cei mai experimentați jucători din lotul echipei brașovene, este încrezător înaintea jocului cu dâmbovițenii de la FC Pucioasa. ”Mai avem nevoie de timp pentru a forma automatismele în joc. Sper ca de sâmbătă, din meciul cu FC Pucioasa, să începem să strângem puncte. Avem mare nevoie de puncte, sunt încrezător și sunt convins că putem câștiga. Avem mare nevoie de suporteri, îi așteptăm în număr mare să ne susțină, iar la finalul meciului noi îi vom face fericiți”, a punctat Vlad Olteanu, fost jucător la Dinamo.

SR Brașov ocupă locul 8 din 10 în Seria a 5-a a Ligii 3, cu 12 puncte stânse în 16 meciuri, în timp ce FC Pucioasa se află pe poziția a 2-a, cu 33 de puncte.

Olimpic Cetate Râșnov și-a complicat situația privind calificarea în play-off. Meciul cu contracandidata Blejoi, decisiv

Altfel, meciul de poveste cu Kids Tâmpa, amânat cu 24 de ore din cauza terenului impracticabil de la Râșnov, s-a încheiat cât se poate de prost pentru Poverlovici și compania. Jucătorii echipei Olimpic Cetate au pierdut, surprinzător, cu 1-2 în fața ultimei clasate și, cu două etape înainte de finalul sezonului regular, mai au doar patru puncte avans față de următoarea clasată, CS Blejoi, care în runda inaugurală din 2022 a câștigat cu 2-0 pe teren propriu cu Sepsi OSK 2.

Sâmbătă, Olimpic Cetate Râșnov și CS Blejoi, candidate la locul 4, ultimul care duce în play-off-ul Seriei a 5-a, vor avea meci direct la Râșnov. La fel ca etapa trecută, starea terenului va influența derby-ul rundei. Mai mult, pentru meciul cu Blejoi, râșnovenii au și două absențe de marcă: Diego Alupoaie și Flavius Staicu, ambii suspendați.

Antrenorul Petre Lucian nu și-a ascuns dezamăgirea pentru eșecul din meciul cu Kids Tâmpa. ”E neplăcut că am ajuns în situația să jucăm cu sabia deasupra capului. Știm că ne așteaptă un meci de mare luptă cu Blejoiul”, a spus Lucian Petre.

Olimpic Cetate Râșnov își poate asigura calificarea în play-off în cazul unui rezultat pozitiv: victorie sau egal. Olimpic are 28 de puncte și este pe locul 4, în timp ce CS Blejoi se află pe poziția a 5-a cu 24 de puncte. În ultima rundă, râșnovenii vor evolua în deplasare la Odorheiu Secuiesc, iar CS Blejoi primește vizita echipei FC Hermannstadt 2.

Foto: SR Brașov și Olimpic Cetate Râșnov

Adi MARICA 17 Mar. 2022, 10:25 Liga 3
Pe aceeași temă