Sporting Liești, acuze dure la adresa arbitrajului! Surpriza și liderul Seriei 2 a Ligii a 3-a se simte dezavantajată și trage semnalul de alarmă: ”Am început să deranjăm! De trei etape jucăm o repriză în inferioritate numerică”

Răzvan STÎNGĂ 27 Sep. 2021, 11:02 Liga 3
Sporting Liești, acuze dure la adresa arbitrajului! Surpriza și liderul Seriei 2 a Ligii a 3-a se simte dezavantajată și trage semnalul de alarmă: ”Am început să deranjăm! De trei etape jucăm o repriză în inferioritate numerică”

Sporting Liești, liderul Seriei 2 din Liga 3, acuză arbitrajul în ciuda rezultatelor bune înregistrate după cinci etape scurse din campionat. Surpriza seriei este nemulțumită de modul în care a fost arbitrată în ultimele runde, lăsând de înțeles, într-un mesaj postat pe pagina clubului de Facebook, că ”a început să deranjeze”.

Sporting Liești acuză un arbitraj subiectiv, în defavoarea ei 

Sporting Liești, echipă care în acest moment are antrenor interimar, pe fostul portar Cristian Brăneț, acuză faptul că erorile sunt intenționate și că se dorește înlăturarea ei de pe primele poziții ale Seriei 2. Ultimele trei etape sunt evidențiate în comunicatul formației din Liești, care cere să aibă parte de arbitraje obiective.

Reacția clubului a avut loc în urma meciului din etapa a 5-a, cu Dinamo Bacău, câștigat cu scorul de 2-1.

Am început sa deranjam! De trei etape suntem Dezavantajați clar de arbitraj, de trei etape jucam o repriza in inferioritate numerica, de trei etape se greșește numai împotriva noastră!

Astăzi din nou am avut parte de un alt arbitraj execrabil, chiar este atât de greu sa-ți poți face meseria corect?! Cred ca meritam sa fim respectați mai mult, și sa fim lăsați sa jucam!

Tragem un semnal de alarma, sunt prea multe erori de arbitraj împotriva noastră. Este greu sa fii locul 1, vedem lucrul asta, dar un singur lucru cerem: Sa Fim Arbitrați Corect!”, a anunțat Sporting Liești pe pagina de Facebook.

  • Sporting Liești, după succesul cu Dinamo Bacău 

Andrei Brăneț, fiul lui Cristian Brăneț, expert la loviturile de la 11 metri. A apărat un penalty și cu Dinamo Bacău 

În etapa a 5-a a Ligii a 3-a, Sporting Liești a trecut de penultima clasată, Dinamo Bacău, la limită, cu scorul de 2-1, pe teren propriu. Victoria a fost obținută și datorită prestației bune a fiului lui Cristian Brăneț, Andrei Brăneț, care îi calcă pe urme tatălui său și a îmbrățișat postul de portar. Brăneț junior a apărat o lovitură de la 11 metri, ajungând, în doar cinci etape, la patru panalty-uri apărate.

Două dintre execuții au fost parate într-un singur meci, în cel cu Metalul Buzău, din etapa a 3-a, câștigat de Sporting Liești cu scorul de 1-0. Și acel meci a fost unul cu probleme, cu erori de arbitraj.

Sporting Liești, la trei puncte peste locul 2 

Sporting Liești e pe locul 1 în Seria 2, cu 13 puncte, în urma a patru victorii și un rezultat de egalitate. Este singura formație a seriei care nu a pierdut până acum, fiind la trei, respectiv patru puncte de următoarele două clasate, CSM Focșani și SC Oțelul.

În etapa a 6-a, Sporting Liești va juca acasă, cu Sportul Chiscani, ultima clasată, locul 10.

Foto: Sporting Liești 

https://liga2.prosport.ro/liga-3/inedit-husana-husi-are-mascote-doi-curcani-cele-doua-pasari-au-purtat-noroc-echipei-dintre-vii-la-primul-meci-in-care-au-fost-aduse-la-stadion-la-derby-ul-vasluiului-19202979

https://liga2.prosport.ro/special/opinii/a-murit-fotbalul-la-timisoara-dan-paltinisanu-niciodata-atat-de-gol-la-un-meci-cu-dinamo-19202841

https://liga2.prosport.ro/liga-3/toata-hunedoara-viseaza-la-liga-2-florin-maxim-nu-mai-are-rost-sa-discutam-alt-obiectiv-nu-exista-19202770

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 27 Sep. 2021, 11:02 Liga 3
Pe aceeași temă