Sporting Liești speră să strice ”ploile” favoritelor la promovare în Seria 2 a Ligii a 3-a, dar își vede lungul nasului. Președintele Dorinel Matei: ”Din cei 23 de jucători, 10 lucrează”

Răzvan STÎNGĂ 24 Dec. 2021, 17:45 Liga 3
Sporting Liești speră să strice ”ploile” favoritelor la promovare în Seria 2 a Ligii a 3-a, dar își vede lungul nasului. Președintele Dorinel Matei: ”Din cei 23 de jucători, 10 lucrează”

Sporting Liești vrea să producă surpriza și să promoveze în Liga 2, dintr-o serie a doua în care marile favorite sunt SC Oțelul și CSM Focșani. Acum pe locul 4, când mai sunt trei etape din sezonul regular, oficialii echipei speră la o prezență în play-off în primă fază, după care o evoluție cât mai bună.

Sporting Liești speră la o promovare miraculoasă în Liga 2 

Sporting Liești a avut 15 etape foarte bune, iar începutul campionatului a fost unul și mai solid, ocupând chiar și locul 1. În cele din urmă, diferența de valoare s-a simțit, în special în raport cu lotul și investițiile de la SC Oțelul, iar Sporting Liești a ajuns să termine anul la nouă puncte de gruparea din Galați.

Președintele formației din Liești, Dorinel Matei, a vorbit despre evoluția de până acum, dar și despre ce urmează în ultimele etape din sezonul regular și ulterior respectivului moment.

Se putea o clasare cel puțin un loc mai sus, am terminat pe locul patru, la două puncte de locul trei, în obiectiv totuși, însă întotdeauna este loc de mai bine! Am avut un parcurs foarte bun primele șapte-opt etape, însă știam că va veni și momentul când vom pierde primul joc. E ușor să ajungi sus, mult mai greu este să te menții acolo.

Începusem să fim priviți altfel de către adversari, ni se acorda o cu totul altă atenție! Sincer, dintr-un lot de 23, când 10 mai au și alte servicii, este greu sa te bați pentru locurile 1-2 cu echipe precum Oțelul sau Focșani care au cu totul alte condiții.

Obiectivul ultimei părți este clar, la finalul ultimelor trei etape care mai sunt de jucat să prindem play-off-ul, adică unul din locurile 1-4. Alt obiectiv nu concepem, avem echipă pentru a ne clasa la finalul acestor trei etape pe unul din aceste patru locuri.

Data reunirii este 24 ianuarie, prima etapă după pauza asta fiind programată la 12 martie. Cât privește programul de pregătire nu vom merge in cantonament, vom face pe plan local perioada de pregătire cu antrenamente zilnice și să terminăm săptămâna cu meciuri de verificare”, a spus Dorinel Matei pentru Sport Galați.

Sporting Liești are un punct avans peste locul 5 

Sporting Liești, antrenată de Cristian Brăneț, fostul portar campion al României cu Oțelul Galați, e pe locul 4 în Seria 2 a Ligii a 3-a, cu 28 puncte, în urma a nouă victorii, un rezultat de egalitate și cinci eșecuri. E la nouă puncte de liderul SC Oțelul și la șapte de locul 2, CSM Focșani.

În urma unui meci din etapa a 5-a, Sporting Liești acuza că este dezavantajată de arbitraje.

Foto: Sporting Liești 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 24 Dec. 2021, 17:45 Liga 3
Pe aceeași temă