CSM Deva atacă promovarea în Liga 2 cu cinci fotbaliști noi. Echipa lui Ștefan Nanu va disputa amicale puternice și va face cantonament pe plan intern

Andrei PASCU 20 Jan. 2022, 16:11 Liga 3
CSM Deva atacă promovarea în Liga 2 cu cinci fotbaliști noi. Echipa lui Ștefan Nanu va disputa amicale puternice și va face cantonament pe plan intern

CSM Deva, ocupanta locului 2 în Seria 7 a Ligii a 3-a, a început și ea pregătirile pentru o a doua parte a campionatului foarte complicată, în care trebuie să depășească liderul CSM Reșița pentru promovarea în Liga 2. Echipa lui Ștefan Nanu a avut la reunire cinci noi jucători.

CSM Deva s-a reunit cu cinci nume noi în lot 

CSM Deva va aborda partea secundă a întrecerii și cu Alexandru Avramovici (ex Voința Lupac), Daniel Săulescu (ex Gilortul Târgu Cărbunești), Flavius Dumbrăveanu (ex CSM Ceahlăul), Bogdan Cuibari (Jiul Petroșani) și Nicu Popescu (Progresul Ezeriș). Campania de transferuri e una interesantă, dar nu e la nivelul rivalei CSM Reșița, care a reușit și de această dată achiziții importante, ca și în vară.

Dragoș Săulescu este cel mai important nume dintre cei sosiți la Deva. A evoluat ultima dată la Gilortul Târgu Cărbunești, iar în trecut a mai jucat, printre altele, la CSM Reșița și Poli Timișoara. În vârstă de 29 de ani, mijlocașul are peste 40 de meciuri la nivelul Ligii a 2-a.

CSM Deva, amicale puternice și cantonament la Băile Herculane

Formația lui Ștefan Nanu va avea însă trei amicale puternice în primele trei întâlniri de la reluarea pregătirilor, pe listă fiind doar adversari din Liga 2. În următoarea ordine, CSM Deva le va întâlni pe CS Comunal Șelimbăr, Viitorul Pandurii și Ripensia. Va urma, ulterior, și un cantonament la Băile Herculane.

La 1 februarie vom intra în cantonament și vom ieși la 8, după care vom avea o serie de meciuri amicale. Sperăm să facem o pregătire bună, să nu avem accidentați, și cu lotul pe care îl avem să facem o figură frumoasă pentru CSM Deva”, a declarat directorul sportiv Daniel Cherecheși, citat de Radio Timișoara.

Joi, CSM Deva a făcut și vizita medicală.

CSM DEVA A FĂCUT VIZITA MEDICALĂ.

Jucătorii echipei de fotbal CSM Deva au efectuat, miercuri dimineaţa, vizita medicală înaintea reluării pregătirilor pentru partea a doua a campionatului Ligii a 3 a”, a anunțat CSM Deva pe pagina de Facebook.

CSM Deva, patru eșecuri în primele 15 etape ale sezonului Ligii a 3-a 

Începutul de an o găsește pe CSM Deva pe locul secund în serie, la 12 puncte de liderul CSM Reșița. În intervalul celor 15 runde disputate până acum, formația lui Nanu a înregistrat 10 victorii, un egal și patru înfrângeri. Sub formația din Deva se află Pandurii Târgu Jiu, 27 de puncte, iar pe 4 se clasează Voința Lupac, 26 de puncte.

Foto: CSM Deva

 

 

Andrei PASCU 20 Jan. 2022, 16:11 Liga 3
Pe aceeași temă