Le-a luat căpitanul de echipă, iar acum președintele. SCM Zalău insistă pe pista Sportul Șimleu Silvaniei și l-a convins pe Ioan Gurzău să accepte funcția de manager

Andrei PASCU 28 Dec. 2022, 18:13 Liga 3
Le-a luat căpitanul de echipă, iar acum președintele. SCM Zalău insistă pe pista Sportul Șimleu Silvaniei și l-a convins pe Ioan Gurzău să accepte funcția de manager

SCM Zalău, o echipă cu pretenții în Liga 3, cu susținere destul de importantă din partea autorităților locale, ar putea să nu conteze nici în acest sezon în play-off, în Seria 10, unde ocupă locul 4, cu 24 de puncte, la opt puncte de locurile 1 și 2, Gloria Bistrița și CSM Satu Mare.

Multe plecări de jucători au fost consemnate în această iarnă, după terminarea ultimei etape din 2022, mulți fotbaliști cu experiență, iar acum a venit rândul schimbărilor de la nivelul conducerii.

SCM Zalău are un nou manager, pe Ioan Gurzău. Marius Pașca, ”retrogradat”

Acum, SCM Zalău a decis să îl demită din funcția de manager pe Marius Pașca și l-a numit pe Ioan Gurzău, președinte al formației Sportul Șimleu Silvaniei în ultimii ani, tot o echipă din Seria 10 a Ligii 3.

Însă, Marius Pașca nu va fi dat afară din structurile clubului, el fiind mai mult ”retrogradat” pe poziția de șef al centrului de copii și juniori, părăsind locul de manager, cel pe care se afla de un an și jumătate.

Venirea lui Ioan Gurzău era negociată de ceva timp, conform Sportul Sălăjean, însă mutarea s-a oficializat miercuri, 28 decembrie. În trecut, el a mai fost pe posturi de conducere la cluburile Unirea Dej sau Olimpia Satu Mare.

Ioan Gurzău este noul manager al secției de fotbal al echipei noastre!

Clubul nostru are plăcerea de a anunța faptul că a ajuns la o înțelegere cu domnul Ioan Gurzău pentru a ocupa postul de manager al secției de fotbal începând din această pauză competițională!

Îi mulțumim domnului Marius Pașca pentru munca depusă în această postură și îi urăm mult succes în funcția pe care o va ocupa în continuare, cea de șef al centrului de copii și juniori”, a anunțat SCM Zalău pe Facebook.

SCM Zalău, cinci plecări și o singură venire în această iarnă 

SCM Zalău s-a despărțit de cinci jucători până acum. După ce a reziliat cu mijlocașul Mihai Onicaș (32 de ani), a renunțat și la portarul Marius Aldescu (19 ani), mijlocașul Liviu Mihai (34 de ani), mijlocașul Amir Jorza (24 de ani) și fundașul Cătălin Ion (24 de ani).

La veniri e trecut doar Ionuţ Paşcu (25 de ani), nimeni altul decât căpitanul echipei Sportul Șimleu Silvaniei în prima parte a sezonului de Liga 3.

Foto: SCM Zalău

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-dinamo-si-a-numit-un-nou-antrenor-principal-marius-bratu-il-inlocuieste-pe-interimarul-danut-lupu-ministerul-de-interne-ne-asigura-tot-ceea-ce-avem-nevoie-ca-sa-facem-performanta-avem-t-19256931

https://liga2.prosport.ro/liga-3/vedita-colonesti-schimbari-mari-de-lot-19256918

https://liga2.prosport.ro/liga-3/vedita-colonesti-schimbari-mari-de-lot-19256918

https://liga2.prosport.ro/liga-3/foresta-suceava-prima-veniri-din-pauza-de-iarna-19256884

https://liga2.prosport.ro/seria-1/claudiu-herea-a-batut-palma-cu-o-echipa-lider-in-liga-3-dupa-despartirea-de-metaloglobus-19256853

https://liga2.prosport.ro/seria-1/diverse/brasoveanul-levi-mihok-in-prima-serie-de-antrenori-de-portari-cu-licenta-uefa-a-gk-este-maxim-pentru-noi-la-40-de-ani-inca-apara-in-liga-3-nu-are-de-gand-sa-se-lase-si-spune-pe-u-19256839

 

 

 

 

Andrei PASCU 28 Dec. 2022, 18:13 Liga 3
Pe aceeași temă