Ioan Gurzău – manager sportiv la Olimpia, Dacian Nastai – noul șef al Centrului de copii și juniori

Marius ANGHEL 04 Feb. 2015, 12:25 Seria 2

Pe lângă lot, Olimpia Satu Mare își întărește și staff-ul administrativ. De luni, clubului din Seria a II-a îl are ca manager sportiv pe Ioan Gurzău. Trecut în ultima vreme prin conducerea echipelor Unirea Dej sau Silvania Șimleu, Gurzău revine la Olimpia, ultima dată fiind prezent la Satu Mare în anul în care formația a promovat în eșalonul secund.

„Încercăm să refacem formula câștigătoare, cea cu care am promovat în Liga a II-a. Ioan Gurzău este un om de fotbal și ne bucurăm că va pune umărul la realizarea obiectivelor”, a spus, citat de gazetanord-vest.ro, președintele Comitetului Director al clubului Olimpia, Ionică Câmpan.

Câmpan: „Am decis să iau lângă mine oameni care au jucat și au fost alături de acest brand Olimpia”

Altfel, marți, la stadionul Olimpia, a avut loc o conferință de presă în cadrul căreia au fost prezentate câteva noutăți referitoare la Centrul de copii și juniori al clubului sătmărean. Ionică Câmpan, alături de antrenorii Dacian Nastai și Paul Levente au vorbit despre un proiect pe termen scurt, mediu și lung în ceea ce privește viitorul Olimpiei.

Ionică Câmpan, directorul Comitetului Director, l-a prezentat pe Dacian Nastai ca noul șef al centrului de copii și juniori, centru care a fost condus până acum de colegul său de la LPS, Mihai Sabău. „Am decis ca noul șef de la juniori să fie Dacian Nastai. Eu am fost numit acum două săptămâni să supervizez Olimpia II și echipele de juniori și am decis să iau lângă mine oameni care au jucat și au fost alături de acest brand Olimpia. Nu am fost pe aceeași lungime de undă, nu vedeam o perspectivă pe termen lung și am decis să facem o schimbare. Îi voi avea alături de Paul Mihai, Lulu Dragomir, Mircea Bolba, Ovidiu Suciu, Dorel Ziman și alții, lista urmând să fie definitivată la sfârșitul săptămânii. Aceștia sunt foste glorii ale clubului și e normal să mergem mai departe alături de ei. Ne dorim să fim și mai profesioniști, să avem un brand care să atragă copiii spre Olimpia. Cred cu tărie în acest proiect, voi invita la discuții toate cluburile private, să realizăm ceva frumos împreună”, a declarat Câmpan, citat de gazetanord-vest.ro.

Nastai: „Mă bucur că am primit această sarcină”

Dacian Nastai a precizat că e bucuros că i s-a acordat o asemenea șansă. „Este un lucru deosebit să fii șeful centrului de copii și juniori de la Olimpia și mă bucur că am primit această sarcină. Vom face o analiză și apoi vom fixa obiectivele. Îndată ce voi primi vechiul proiect de la colegul meu, într-o lună îl voi studia și vom pune în aplicare ceea ce e bine pentru juniori. Principalul obiectiv este să producem jucători care să fie utili și să facă pasul la echipa mare. Avem multe idei”, a completat Nastai, care va renunța la echipa din Liga a IV-a Elite, Talna Orașu Nou, pentru a se putea concentra pe acest nou proiect în care este implicat.

În ceea ce-l privește pe profesorul Mihai Sabău, fostul șef al Centrului de copii și juniori, acesta va rămâne în continuare în cadrul clubului, mai ales că LPS și Olimpia au un contract de colaborare.

Altfel, Olimpia Satu Mare va susține, astăzi, la Nyirbator, două partide amicale: cu Partium Oradea și Sântandrei, două formații din eșalonul patru al județului Bihor, de la orele Ungariei 12:00 și 15:00.

Marius ANGHEL 04 Feb. 2015, 12:25 Seria 2
Pe aceeași temă