Ioan Gurzău va fi președinte executiv la Olimpia!

Marius ANGHEL 17 Jan. 2013, 17:04 Stiri
Ioan Gurzău** va fi președinte executiv la Olimpia!

Fostul președinte de la FC Silvania Șimleu și Unirea Dej a ales să ducă „Oli” în Liga a II-a

 În doar doi ani, șimleaunul a ajuns președinte la trei cluburi din eșaloanele superioare! După ce a promovat cu FC Silvania Șimleu în Liga a II-a, Ioan Gurzău a fost președinte la Unirea Dej, cu care a ajuns pe locul 4, în fața celor de la FC Zalău, în Seria a V-a a Ligii a III-a.
 
Altfel spus, anul și echipa pentru omul de fotbal de sub Măgură, deoarece Gurzău a schimbat macazul la începutul anului 2013. Chiar dacă cele două părți nu au declarat nimic oficial despre acest subiect, fostul președinte de la FC Silvania Șimleu Silvaniei va fi președinte executiv la Olimpia Satu Mare!

De fapt, el a fost mandatat de șefii de la „Oli”, pentru a reprezenta „galben-albaștrii” la ședința de la Casa Fotbalului de la București, de luni și marți, la care au fost invitați oficialii echipelor din Liga a II-a și a Liga a III-a.

Automat, înțelegerea dintre Ioan Gurzău și Unirea Dej a încetat. Chiar dacă șimleuanul nu a dorit să dea declarații pe acest subiect, se pare că plecarea sa de la Dej a fost urmare a faptului că Unirea nu are ca obiectiv promovarea în Liga a II-a. În schimb, aducerea lui Gurzău la Satu Mare a fost gândită pentru un singur scop: câștigarea Seria a V-a și accederea în Liga a II-a, acolo unde Olimpia nu a mai ajuns de peste cinci ani.

Actualmente, liderul Seria a V-a este FC Hunedoara, cu 32 de puncte, fără nicio înfrângere. La final de tur, Olimpia ocupă doar locul 3, la 10 puncte față de lider și la trei puncte de CS Oșorhei – echipa de pe locul secund.

Sursa: Sportul Sălăjean

Marius ANGHEL 17 Jan. 2013, 17:04 Stiri
Pe aceeași temă