SCM Argeș țintește promovare, însă în față are „forța” FC Olt: „Ei au prima șansă, dar lupta se va da până în ultima etapă”

Marius ANGHEL 30 Jul. 2015, 17:26 Liga 3
SCM Argeș țintește promovare, însă în față are

La începutul săptămânii, FRF a stabilit seriile la Liga a 3-a din noul sezon. În Seria a III-a, județul Argeș are două reprezentante, pe SCM Pitești și Atletic Bradu. Cele două echipe au fost repartizate alături de FC Olt, echipă care s-a retras în sezonul trecut din liga secundă, dar și de alte formații cu bugete destul de mari care și-au anunțat intenția de a promova. Încă de pe acum se anunță o luptă acerbă între trei-patru echipe pentru ajungerea în cel de-al doilea eșalon al fotbalului românesc.

Vasile Popa, managerul sportiv al SCM Pitești, spune că fiecare echipă din cele patru are atuurile sale, însă este convins că principalul contracandidat la promovare este FC Olt. „La prima vedere, este o serie foarte dificilă. Mă refer aici la FC Olt care s-a retras din Liga a 2-a, dar care a păstrat majoritatea jucătorilor pe care îi avea. În afară de FC Olt, în această serie, mai sunt două echipe care au un buget destul de stufos, din informațiile pe care le am. Este vorba de Turnu Măgurele și CS Afumați care și ele și-au anunțat intenția de a se lupta pentru promovare. Din punctul meu de de vedere, este cea mai grea serie din cele cinci care există în Liga a 3-a. Obiectivul nostru este promovarea în Liga a II-a și vom face tot ce ține de noi pentru a-l îndeplini. Cred că lupta pentru promovare se va da până în ultima etapă. Cine va fi mai puternic ca grup, acela va câștiga. La prima vedere, principala noastră contracandidată la promovare este FC Olt”, a declarat oficialul argeșean pentru Curierul zilei.

În această vară, SCM Argeș l-a numit antrenor principal pe Adrian Neaga, iar obiectivul principal al acestuia, asumat, este promovarea în Liga 2.

Marius ANGHEL 30 Jul. 2015, 17:26 Liga 3
Pe aceeași temă