Horezu se transformă după promovarea în Liga 3. Cu șapte transferuri făcute, echipa vâlceană a câștigat testul cu Bradu

Horezu se transformă după promovarea în Liga 3.** Cu șapte transferuri făcute, echipa vâlceană a câștigat testul cu Bradu

Într-un joc amical disputant sâmbătă, pe stadionul Treapt, echipa de Liga a 3-a Flacăra Horezu a învins cu 4-1 pe Atletic Bradu, posibilă adversară și în seria în care va fi repartizată. Golurile vâlcenilor au fost marcate de Simeanu, Georgescu, Neacșu și Șucleanță.

Altfel, Flacăra a perfectat, momentan, șapte transferuri: fundașul central Cristian Munteanu (Pandurii Tg. Jiu), mijlocașul central Sebastian Bobină (Ripensia Timișoara), atacantul Edi Neacșu (CS Mioveni) și juniorii Under 19 Vali Munteanu, Ionuț Neamțu, Răzvan Olteanu și Vlad Bălan (toți de la Sporting Pitești). 

Se mai antrenează cu Flacăra o serie de juniori Under 19 și Under 21, în privința cărora antrenorii Adrian Popa și Florin Matache urmează să ia o decizie în aceste zile.

Din lotul care a promovat sezonul trecut au plecat: Bobi Verdeș, Gabi Precup, Mircea Șcheau, Ovidiu Popescu, Adi Stănică (toți la CSM Slatina), Ștefan Covalschi (aparține de ACS Poli), Iulian Vladu (Costești) și Vlad Oțât (Dăești).

„Suntem în perioada de pregătire, lucrăm la relațiile de joc, sunt mulți jucători noi , dar sperăm să facem o figură frumoasă în Liga a 3-a. Obiectivul nostru este  menținerea în Liga a 3-a. Sunt și mulți jucători tineri, talentați, le oferim încredere și sperăm ca ei să se integreze cât mai repede în echipa noastră”, a anunțat antrenorul-jucător Adrian Popa, care a reușit promovarea în sezonul trecut fără ca echipa să cunoască eșecul.

Pe 11 august, Flacăra va juca primul joc oficial al sezonului, Supercupa județeană la Orlești, cu Cozia Călimănești.  

Flacăra Horezu: Prvulovic – Samson, Olteanu, Cr. Munteanu, C. Dinu – Nistor, Bobină – Ad. Popa, Târș, Georgescu – Neamțu. Au mai jucat: Gheorgescu, Bălan, Mărăcine, Butoi, Șucleanță, Oprescu, V.Munteanu, Simeanu, Neacșu.

Articol scris de Adi Georgescu

 

Pe aceeași temă