Despărțire de ultim moment la FC Argeș. Emil Săndoi a renunțat la unul dintre atacanții din lot

Despărțire de ultim moment la FC Argeș.** Emil Săndoi a renunțat la unul dintre atacanții din lot

După ce acum câteva zile, FC Argeș s-a despărțit de mijlocașul Antonio Cruceru, echipa din Trivale a încheiat conturile cu încă un fotbalist. Este vorba de atacantul Marius Albu (27 de ani), care a fost împrumutat până în vară la Atletic Bradu, echipă de Liga a 3-a.

Albu nu trece prin cel mai bun moment al carierei sale și a ratat pregătirea de iarnă din cauza unei accidentări. Vârful argeșean care în cariera sa a evoluat și la FCSB II, Viitorul, atât în Liga 2, cât și în Liga 1, sau Academica Clinceni nu a apucat să joace în niciun meci de verificare pe care FC Argeș l-a disputat în această iarnă.

Cele două părți au convenit ca fotbalistul să plece sub formă de împrumut la Atletic Bradu, unde are mari șanse să joace meci de meci și să reintre într-o formă sportivă bună, care să-i permite să revină în vară în eșalonul secund.

Marius Albu este cel de-al doilea jucător pe care FC Argeș îl împrumută în această iarnă la Bradu. Acum câteva săptămâni, piteștenii l-au trimis la formația care activează în eșalonul trei și pe portarul Alexandru Oprican.

Albu a fost om de bază în sezonul 2016-2017, când argeșenii au reușit să promoveze în liga secundă sub comanda lui Nicolae Dică. În acest sezon, din cauza problemelor medicale, a apucat să joace pentru FC Argeș doar 31 de minute în trei meciuri.

Articol scris de Marius DUINEA

Pe aceeași temă