Scandal la conferința de presă a lui Nicolae Dică. Un ziarist l-a scos din sărite: „Ai fost brelocul lui Mirel Rădoi!”. Cum a reacționat fostul stelist

Marius ANGHEL 25 Feb. 2016, 10:26 Liga 3
Scandal la conferința de presă a lui Nicolae Dică.** Un ziarist l-a scos din sărite:

Nicolae Dică se pregătește de debutul pe banca tehnică a lui SCM Pitești, echipă pe care a preluat-o în această iarnă, la scurt timp după despărțirea de Steaua, iar miercuri, la o conferință de presă, a avut un conflict aprins cu un ziarist local.

Fostul secund al lui Mirel Rădoi la Steaua a fost întrebat de unul dintre reprezentanții mass-media ce salariu va încasa în perioada pe care o va petrece la Pitești. Refuzul lui Dică de a răspunde l-a enervat la culme pe un ziarist local, care a ieșit imediat la atac: „Ai fost brelocul lui Mirel Rădoi!”, a fost replica jurnalistului, care nu a făcut, însă, decât să-l stârnească pe Dică.

Evident, fostul mijlocaș a ripostat, acuzându-l pe interlocutorul său că are „părere de comunist” și transmițându-i acestuia că nu a venit la Pitești pentru bani: „Eu n-am fost brelocul nimănui, dar dacă vreți să ne jignim, ne jignim! Dacă tu crezi că un antrenor secund e un breloc e obțiunea ta și părerea ta de comunist! N-am cum să-ți spun altfel. Dacă vrei să mă jignești, te jignesc și eu pe tine! Eu nu am venit să câștig bani, ci să antrenez. Când vin cu plăcere nu mă deranjează să sunt antrenor în Liga a III-a. M-ați luat mai de sus așa”, a fost răspunsul lui Dică.

Prezent la conferința de presă, Cornel Ionică, viceprimarul Piteștiului a încercat să calmeze situația: „Dică a fost meseriaș ca fotbalist și a făcut cinste Piteștiului. Fotbalist de mare calibru, ne-am mândrit cu el, poate suferă și el la capitolul comunicare. S-ar putea să fie și un antrenor de succes”, a spus oficialul piteștean.

Nicolae Dică va sta pentru prima dată pe banca tehnică a lui SCM Pitești la sfârșitul săptămânii viitoare, când echipa sa, aflată pe locul șapte în Seria 3 a Ligii 3, va juca, pe teren propriu, cu Sporting Turnu Măgurele. Obiectivul echipei argeșene este promovarea.

Marius ANGHEL 25 Feb. 2016, 10:26 Liga 3
Pe aceeași temă