Dante Botoșani, nevoită să-și caute alt antrenor! ”Principalul” cu care a început sezonul a semnat cu FRF

Răzvan STÎNGĂ 21 Sep. 2022, 18:38 Liga 3
Dante Botoșani, nevoită să-și caute alt antrenor! ”Principalul” cu care a început sezonul a semnat cu FRF

Dante Botoșani, ocupanta locului 9 în Seria 1 a Ligii 3, a rămas fără antrenor. Penultima clasată a seriei a reziliat contractul cu ”principalul” Alexandru Ciobanu, motivul fiind, se pare, oferta primită de acesta din partea Federației Române de Fotbal, unde s-a alăturat deja naționalei sub 19 ani.

Alexandru Ciobanu a decis să meargă alături de Alexandru Pelici, numit selecționer al României U19 la 1 septembrie. Pelici își conturează stafful tehnic și va fi ajutat, printre alții, și de Ciobanu, care a început sezonul în Liga 3, ca ”principal” al formației Dante Botoșani. Sezonul trecut, Ciobanu a fost sub contract cu Viitorul Pandurii, unde a îndeplinit și rolurile de ”principal”, ”interimar” și ”secund”.

Dante Botoșani, fără antrenor! Alexandru Ciobanu, la naționala României U19

Plecarea din Moldova și semnarea contractului cu România U19 a fost confirmată chiar de Alexandru Ciobanu, pe pagina personală de Facebook. Concret, antrenorul și-a luat la revedere de la Dante Botoșani sâmbătă, 17 septembrie, iar astăzi, 21 septembrie, a confirmat faptul că a semnat cu FRF, pentru a ajuta naționala sub 19 ani, cel mai probabil din postura de ”secund”.

Unul din cele mai importante momente ale carierei unui antrenor si un motiv de mandrie si satisfactie profesionala este acela de a purta echipamentul Echipei Nationale a României. Romania U19”, a notat Alexandru Ciobanu pe site-ul de socializare, la care a atașat și o poză în echipamentul naționalei (foto principal).

Dante Botoșani, doar un punct în patru runde de Liga 3

Astfel, Dante Botoșani se vede pusă în situația de a numi un nou antrenor principal, la numai patru etape după startul de sezon al Ligii 3, în care a adunat doar 1 punct. Are și trei eșecuri și depășește în clasament doar echipa Viitorul Darabani, 0 puncte.

În runda a 5-a din Liga 3, Dante Botoșani va juca pe teren propriu, cu Rapid Brodoc, locul 7 cu 3 puncte.

 

 

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 21 Sep. 2022, 18:38 Liga 3
Pe aceeași temă