Rapid s-a înțeles cu dinamovistul Facundo Mallo. Fundașul uruguayan va fi transferat la cererea lui Pancu

Octavian Vasilescu 24 May. 2019, 07:54 Liga 3

Fundașul Facundo Mallo (24 de ani) a fost cedat de Dinamo la Rapid, iar în cel mai scurt timp urmează să fie făcut anunțul oficial. Conform gsp.ro, antrenorul Daniel Pancu l-a dorit insistent pe apărătorul uruguayan, aflat la prima experiență în afara Americii de Sud.

Impresariat de Florin Manea, agent aflat în conducerea clubului Rapid, Mallo l-a convins pe Mircea Rednic să-i ofere un contract la Dinamo, după o perioadă de probă. Apărătorul central a prins trei meciuri în play-out-ul Ligii 1, iar acum va avea șansa de a prinde mai multe minute, în Liga 2.

Mallo a evoluat de-a lungul carierei numai în țara natală, pentru Liverpool Montevideo și Torque. De la 1 ianuarie a devenit liber de contract, iar acum se află în premieră într-o țară străină. Conform site-ului transfermarkt.de, Mallo e cotat la 400.000 de euro.

Rapid a promovat en-fanfare în Liga 2, iar Daniel Pancu vrea cu orice preț să formeze o echipă cu care să atace accederea în Liga 1. Pentru Rapid urmează un sezon „de foc” în Liga 2, având în vedere că una dintre Petrolul și „U” Cluj are șanse mari să rateze promovarea. FC Argeș vrea cu orice preț să obțină drept de promovare în sezonul viitor, astfel încât să-l convingă pe Nicolae Dică să preia rolul de antrenor principal. Ciprian Marica speră, de asemenea, să formeze o echipă puternică la Farul, mai ales că din vară ar urma să fie ajutat și de autoritățile locale. UTA va avea și ea un cuvânt greu de spus. Rămâne de văzut și ce echipe vor retrograda din Liga 1 și care va fi planul acestor formații pentru sezonul viitor. Pentru moment, doar Concordia Chiajna a retrogradat matematic în eșalonul secund.


Facundo Mallo, în tricoul lui Dinamo

Foto: Alexandru DOBRE / Mediafax foto

Octavian Vasilescu 24 May. 2019, 07:54 Liga 3
Pe aceeași temă