Primele plecări de la CSM Reșița. Dan Alexa a renunțat la doi fotbaliști, dar lista neagră e stufoasă. Antrenorul caută și un fundaș central cu experiență

Răzvan STÎNGĂ 30 Dec. 2021, 14:41 Liga 3
Primele plecări de la CSM Reșița. Dan Alexa a renunțat la doi fotbaliști, dar lista neagră e stufoasă. Antrenorul caută și un fundaș central cu experiență

CSM Reșița a bifat și primele plecări, după primele veniri. Liderul Seriei 7 a Ligii a 3-a a renunțat la doi jucători de care antrenorul Dan Alexa a decis că nu mai are nevoie, mijlocașii Andrei Iana (19 ani) și David Stăiculescu (21 de ani). Amândoi veniseră la începutul sezonului la Reșița.

CSM Reșița va mai renunța la câțiva fotbaliști, dar Dan Alexa caută și un fundaș cu experiență 

Iana ajungea sub comanda lui Dan Alexa după o experiență la CSM Slatina, în timp ce Stăiculescu își încheia conturile cu fosta SCM Gloria Buzău. După numai câteva luni, antrenorul a decis să renunțe la ei, dar nu se oprește aici. Potrivit Radio Timișoara, CSM Reșița va mai pune pe liber și alți fotbaliști.

Între cinci și șase nume sunt trecute pe lista neagră a formației din Valea Domanului, care va întreprinde demersuri și pentru întărirea lotului, pentru a doua parte a campionatului. CSM Reșița își dorește să aducă un fundaș central cu experiență.

Sergiu Rimovecz, prelungire contractuală cu CSM Reșița 

În altă ordine de idei, CSM Reșița a prelungit și un contract după terminarea meciurilor din acest an. Fundașul central Sergiu Rimovecz (22 de ani), un fotbalist sută la sută crescut de club, a primit o nouă înțelegere:

CSM Reșița e imbatabilă în Seria 7 a Ligii a 3-a, având, după 15 etape, 14 victorii și un egal (43 de puncte). Sub ea se află CSM Deva, cu 31 de puncte. E adevărat că reșițenii erau mari favoriți încă de la începutul campionatului, ținând cont de mutările importante făcute în vară.

CSM Reșița are lot de promovare! 

În lotul lui Dan Alexa se găsesc jucători importanți, precum Ștefan Bărboianu, Ionuț Cioinac, Amir Jorza, Călin Cristea, Marian Drăghiceanu, Valentin Munteanu sau Mediop Ndiaye.

Nici acum nu pot să înțeleg cât de stupid am reușit să retrogradăm. Am decis sub imperiul nervilor, al dezamăgirii să aduc un antrenor de talie națională, de liga întâi, și am reușit să-l conving pe Dan Alexa să mă ajute. Targhetul lui este să promoveze în Liga 2 și apoi în Liga 1.

Aceasta este înțelegerea noastră. La iarnă vrem să mai luam doi-trei jucători, să ne pregătim pentru barajul din vară. Băieții vor merge în cantonament în Antalya în această iarnă pentru a se pregăti cât mai bine”, spunea primarul Reșiței, Ioan Popa, în luna octombrie, pentru Express de Banat.

Foto: CSM Reșița

 

Răzvan STÎNGĂ 30 Dec. 2021, 14:41 Liga 3
Pe aceeași temă