„FC U” Craiova, la a treia victorie cu 3-2 în Turcia, și amicalele vor continua. Stoenac a rupt din nou pânza de păianjen

Marius ANGHEL 07 Feb. 2020, 20:08 Pregătiri, amicale

„FC U” Craiova, formația pregătită de Eugen Trică, liderul incontestabil al Seriei a 4-a a Ligii 3, a obținut încă o victorie în cantonamentul din Antalya, menținându-și invincibilitatea după cel de-al șaselea test desfășurat în Turcia. „Leii din Bănie” au câștigat, vineri, cu 3-2, partida de verificare contra formației FK Kit-Go Pehchevo, ocupanta locului 3 în Seria Est a ligii a doua din Macedonia de Nord. Și Ripensia Timișoara a câștigat împotriva acestei echipei, cu 2-1.

Golurile oltenilor în jocul cu macedonenii au fost reușite de Marian Stoenac, în minutele 19 și 58, și Vlad Boția, în mintutul 79.

Și în această partidă, ca și în cea cu Vorskla Poltava U21, câștigată tot cu 3-2, Stoenac a reușit să marcheze un gol spectaculos din lovitură liberă de la 18 metri.

„FC U” Craiova: Mogoșanu – Cristiu, Avram, Suciu, Tudor – Pop, Tănase – Raicea, Stoenac, Rogoveanu – Bălan. Au mai jucat: Negru și Boția.

În Turcia, „FC U” Craiova a jucat meciuri amicale cu: Ansan Greeners (1-1), Rapid (3-2), Ripensia (1-1), SV Ried (4-4), Vorskla Poltava U21 (3-2) și FK Kit-Go Pehchevo (3-2). În total, oltenii au nouă partide de disputat.

Următorul meci de verificare al Craiovei va avea loc pe data de 10 februarie, cu Arsenal Tula B, echipă rusă.

Articol scris de Daniel VLAD

Marius ANGHEL 07 Feb. 2020, 20:08 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă