Ripensia s-a impus în penultimul test din Antalya, cu FK Kit Go Pehcevo. Adrian Popa a ieșit accidentat

Ripensia s-a impus în penultimul test din Antalya, cu FK Kit Go Pehcevo.** Adrian Popa a ieșit accidentat

Ripensia a câștigat, marți, cu 2-1 amicalul cu FK Kit Go Pehcevo, club care evoluează în eșalonul secund din Macedonia. Anterior, Ripensia a pierdut acasă cu Fortuna Becicherecu Mic (0-1), iar, apoi, în Antalya, a remizat cu Septemvri Sofia (0-0), i-a batut pe Flamurtari Prishtine (2-0) și a făcut egal cu U Craiova 1948 SA (1-1).

Ripensiștii au jucat destul de bine în debutul de meci, când au avut ocazii irosite. Scorul l-au deschis bănățenii în minutul 20, după ce Sîrbu a obținut un penalty și Alexandru Neagu a marcat de la punctul cu var. Macedonenii au avut și ei două situații ratat, însă, pe finalul reprizei, roș-galbenii au fost din nou periculoși. În prima repriză, de la timișoreni a ieșit accidentat Adrian Popa, din minutul 17.

La reluarea jocului, adversarul românilor a marcat din minutul 49, cu un gol cu latul de la 6 metri. Ambele echipei și-au împărțit ocaziile la scorul de 1-1, pentru ca, în minutul 76, Popovici să rateze poarta, după ce a driblat goalkeeperul. Golul l-a marcat Valeriu Macrițchii, de la 12 metri, dintr-o centrare a lui Benea, ieșit meciul trecut accidentat, însă doar fără mari probleme.

Ripensia (primele 75 de minute): H. Moldovan – Ad. Popa (Lungu 18), Țieranu, Hecsko, Gavrilă (Benea 58) – Burdeț, Stoi – Al. Neagu (Urvanțev 70), Monea, Golda – C. Sîrbu
Ripensia (din minutul 75): Păduraru – Lungu (A. Macrițchii 58), Țieranu, Apro, Benea – Călin, V. Macrițchii – Urvantev, Tudorache, Popovici, Vasluian

Ultimul meci de verificare al Ripensiei în Antalya va fi joi, cu FK Shkupi, din prima ligă macedoneană.

Articol scris de Anda DELIU
 

Pe aceeași temă