Pompiliu Stoica, la un pas să fie numit antrenor la Reghin

Marius ANGHEL 06 Jan. 2015, 17:59 Liga 3

Returul de campionat poate aduce schimbări majore în tabăra formației Avântul Reghin, ocupanta locului 11 la finalul turului în clasamentul Seriei a V-a a Ligii 3. În urma unor discuții între membrii Consiliului de Administrație al clubului din Reghin este posibilă aducerea în funcția de director general a lui Attila Karda (foto mic).

Actualul impresar, asociat cu Anamaria Prodan Reghecampf, vrea să-l numească în funcția de antrenor principal pe Pompiliu Stoica, astfel tehnicianul Andrei Enyedi urmând a fi îndepărtat de la club. Despre posibila sa demitere, Enyedi vorbea chiar luni.

Pompiliu Stoica ar fi astfel la prima sa experiență ca antrenor în primele trei ligi din România. În cariera sa de jucător, acesta a evoluat la echipe precum Gloria Buzău, Astra Ploiești, Steaua București, Alki Larnaca sau Petrolul Ploiești. Fostul fundaș are și opt selecții pentru reprezentativa națională de fotbal a României între anii 2002 și 2006.

Attila Karda a confirmat discuțiile cu oficialii Avântului, le-a comunicat condițiile în care ar veni la Reghin și a vorbit și despre colaborarea cu familia Reghecampf. „Am învățat multe, nu doar profesional, și mi-ar plăcea ca pe viitor, din experiența acumulată, să vin în sprijinul fotbalului mureșean. Momentan echipa Avântul Reghin are un președinte și un antrenor principal, și nu este corect să comentez această situație, însă, într-adevăr, am avut unele discuții cu membrii Consiliului de Administrație al clubului, iar totul a rămas ca în următoarele zile să stabilească dacă îmi acceptă condițiile puse de mine, urmând a ne întâlni pentru alte detalii, și dacă totul e OK, pentru a parafa contractul. Ca și obiectiv doresc să creez la gruparea reghineană o echipă puternică, care în sezonul competițional 2015-2016 să se bată pentru accederea în Liga 2″, a declarat, pentru Sportul Mureșean, Attila Karda.

Andrei Enyedi spunea luni că oficialii clubului Avântul Reghin sunt nemulțumiți de parcursul echipei din tur, a auzit că ar putea fi demis, însă nu credea că se va ajunge la aceste decizii pentru că situația financiară actuală nu ar permite cheltuieli în plus.

Articol scris de Sorin CRĂ‚CIUN

Marius ANGHEL 06 Jan. 2015, 17:59 Liga 3
Pe aceeași temă