Avântul Reghin a mutat și ea pe banca tehnică. S-a despărțit de Andrei Enyedi și l-a numit antrenor pe un fost jucător la Bistrița, Alba Iulia, Mediaș, Reșița sau Dej

Marius ANGHEL 02 Nov. 2023, 13:32 Liga 3
Avântul Reghin a mutat și ea pe banca tehnică. S-a despărțit de Andrei Enyedi și l-a numit antrenor pe un fost jucător la Bistrița, Alba Iulia, Mediaș, Reșița sau Dej

După CSM Unirea Alba Iulia, Unirea Ungheni și ACS Târgu Mureș, încă o echipă din Seria a 9-a a Ligii 3 și-a schimbat antrenorul în acest sezon.

Avântul Reghin a mutat și ea pe banca tehnică în această săptămână, nemulțumită de rezultatele obținute în prima parte a sezonului regular.

Despărțirea de antrenorul Andrei Enyedi s-a produs la mijlocul săptămânii trecute, iar apoi a fost anunțată numirea pe bancă a lui Sandu Borș.

Andrei Enyedi s-a despărțit de Avântul Reghin

Decizia conducerii clubului Avântul Reghin de a se despărți de antrenorul Andrei Enyedi a venit la câteva zile după egalul înregistrat de echipă în deplasarea de la Viitorul Cluj, meci terminat la scorul de 1-1, în runda a 9-a a Ligii 3, ultima a turului sezonului regular.

La finalul acelei etape, Avântul Reghin ocupa locul 7 din 10 în Seria 9, cu 7 puncte, la un punct peste formația cu care tocmai remizase.

”CSM AVÂNTUL REGHIN anunță susținătorii echipei că începând cu data de 25.10.2023, domnul profesor Enyedi Andrei nu mai este antrenor al echipei de seniori. Îi mulțumim acestuia pentru toate realizările și activitatea în cadrul echipei de seniori, îi urăm succes în tot ceea ce își propune și în ce va urma.
De pregătirea echipei până la numirea unui nou antrenor principal, se va ocupa domnul antrenor Vilmos Stoica”, a transmis Avântul Reghin.

Sandu Borș, noul antrenor al echipei din Reghin

A urmat meciul de acasă cu Metalurgistul Cugir, în care interimatul a fost asigurat de Vilmoș Stoica. S-a pierdut acest joc din etapa a 10-a a Ligii 3, prima a returului sezonului regular, cu scorul de 3-4, după ce s-a revenit de la 0-1 și s-a condus cu 3-1.

Ulterior, la două zile distanță, duminică, clubul din municipiul din județul Mureș a transmis public numirea lui Sandu Borș în calitate de antrenor principal. Acesta a activat în trecut la echipă ca jucător.

”Clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu un nou antrenor.
Sandu Borș în vârsta de 43 ani este noul antrenor principal al echipei noastre!
Pe această cale colectivul ,,Avântul” îi urează mult succes în îndeplinirea tuturor obiectivelor!
În calitate de jucător Sandu Borș a îmbrăcat tricoul echipelor: Gloria Bistrița, Unirea Alba-Iulia, Gaz Metan Mediaș, CSM Reșița, Unirea Dej și CSM Avântul Reghin;
În calite de antrenor a ocupat banca tehnică a următoarelor echipe: Voința Livezile (Liga 3), Pasching (Austria), echipa a 2-a, Traun (Austria), Oedt U18 (Austria).
Antrenorul nostru Sandu Borș se poate lăuda ca a lucrat cu fotbaliști ca Emir Karic (Darmstadt), Caleta Car (Southampton), Nikolas Schmidt (Linz) și Philip Schöbersberger (Rapid Viena).
La Bistrița a fost apreciat, ca un antrenor care știe să facă un jucător mai bun, din toate punctele de vedere”, sună comunicatul clubului din Reghin.

Avântul Reghin, pe locul 8 în Seria 9 a Ligii 3, joacă în următoarea etapă acasă la Gloria Bistrița Năsăud, liderul clasamentului

Sandu Borș va avea parte de un debut dificil la Avântul Reghin, echipa sa urmând să joace în etapa a 11-a a Ligii 3 în deplasare la liderul actual al Seriei a 9-a, Gloria Bistrița Năsăud. Partida este programată vineri, 3 noiembrie, de la ora 14:00, la Bistrița.

În acest moment, după zece etape desfășurate în acest sezon, Avântul Reghin ocupă locul 8 din 10 în Seria 9 a Ligii 3, cu 7 puncte acumulate, în timp ce lider este Gloria Bistrița Năsăud, cu 21 de puncte. Pe ultimele două locuri sunt Industria Galda și Viitorul Cluj, ambele cu câte 6 puncte.

Foto: Avântul Reghin

https://liga2.prosport.ro/liga-3/alexandru-pelici-si-a-inceput-mandatul-la-unirea-alba-iulia-19290959

https://liga2.prosport.ro/liga-3/interviu-cu-stefan-nikolic-fost-campion-cu-fcsb-acum-la-scm-zalau-19291015

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dacian-nastai-poate-fi-urmatorul-antrenor-al-echipei-csm-olimpia-satu-mare-19291016

https://liga2.prosport.ro/liga-3/adrian-szabo-a-ajuns-la-kids-tampa-brasov-19290949

https://liga2.prosport.ro/liga-3/afc-campulung-muscel-s-a-despartit-de-costin-lazar-19290725

https://liga2.prosport.ro/liga-3/flavius-sabau-noul-antrenor-al-acs-targu-mures-19290660

https://liga2.prosport.ro/liga-3/adrian-enasescu-noul-antrenor-al-jiului-petrosani-19289865

Marius ANGHEL 02 Nov. 2023, 13:32 Liga 3
Pe aceeași temă