Enyedi, pregătit și de demitere de la Avântul Reghin: „Nu cred în înlocuirea mea”

Marius ANGHEL 05 Jan. 2015, 17:03 Liga 3
Enyedi, pregătit și de demitere de la Avântul Reghin:**

Andrei Enyedi, antrenorul principal al echipei Avântul Reghin, ocupanta locului 11 din Seria a V-a a Ligii 3, s-a arătat mulțumit de evoluția elevilor săi în prima jumătate a acestui sezon competițional. Acesta a afirmat pentru Sportul Mureșean că rămânea sa ca tehnician principal pentru returul de campionat la formația din Reghin va fi la latitudinea Consiliului de Administrație a clubului.

„Mă declar mulțumit de poziția actuală a echipei din clasament (n.r. locul 11 din 14 echipe) în contextul în care am avut la dispoziție un lot restrâns numeric și valoric cu mulți jucători născuți în anii 1995-1996, aflați la prima experiență la acest nivel competițional. Însă, cu toate astea, zic eu că suntem în graficul propus, fiind la patru puncte distanță de un loc care să ne ofere șansa de a evolua și sezonul viitor în Liga a III-a. Sper ca și până la începerea returului de campionat programată pe data de 7 martie, la nivelul echipei să se stabilizeze situația prin păstrarea actualului lot și simultan aducerea a 2-3 jucători de calitate care să acopere posturile deficitare de pe axul central al apărării, de pe extrema dreaptă, dar și a unui jucător de careu care să ne acopere la faza ofensivă.

Totodată, sper ca și până la reunirea lotului, programată pe data de 19 ianuarie, Consiliul de Administrație al clubului, care s-a declarat nemulțumit de activitatea mea până la finalul turului de campionat, să i-a o decizie clară cu privire la situația mea în cadrul echipei. Personal i-au în calcul și varianta demiterii mele din această funcție. Dacă se va confirma asta, eu le urez baftă băieților și sper să își atingă obiectivul propus, în timp ce eu voi rămâne la dispoziția clubului în continuare, așa cum am promis, fiindcă aici e munca mea din ultimii patru ani, un proiect pe termen lung în care am investit mult suflet” a afirmat Andrei Enyedi.

Andrei Enyedi a mai adăugat că „până la momentul actual nu s-a luat o decizie clară în această privință, iar, personal, cunoscând problemele cu care se confruntă clubul, nu cred în înlocuirea mea fiindcă asta ar crea alte cheltuieli suplimentare conducerii clubului, care este și așa greu încercată financiar” a încheiat actualul tehnician principal al echipei reghinene.

Articol scris de Sorin CRĂ‚CIUN

Marius ANGHEL 05 Jan. 2015, 17:03 Liga 3
Pe aceeași temă