Pierderi importante pentru Minaur Baia Mare. În mod inexplicabil, s-a despărțit de unul din liderii echipei și de un mijlocaș împrumutat de la ”U” Cluj, care deja au fost prezentați la alt club din Liga 3

Răzvan STÎNGĂ 24 Dec. 2021, 16:59 Liga 3
Pierderi importante pentru Minaur Baia Mare. În mod inexplicabil, s-a despărțit de unul din liderii echipei și de un mijlocaș împrumutat de la ”U” Cluj, care deja au fost prezentați la alt club din Liga 3

Minaur Baia Mare s-a despărțit, în mod inexplicabil, de doi jucători importanți. Ocupanta locului 2 în Seria 10 a Ligii a 3-a, cu dorința de a promova în Liga 2 după ani în care a ratat acest obiectiv atât de pronunțat la nivel declarativ, a reziliat cu portarul Alexandru Gudea (25 de ani) și cu mijlocașul Adrian Micaș (23 de ani).

Alexandru Gudea și Adrian Micaș s-au despărțit de Minaur Baia Mare și s-au înțeles cu SCM Zalău, alt club din Seria 10 a Ligii a 3-a 

Gudea era și unul din căpitanii echipei din Baia Mare, care nu a anunțat nimic în privința celor doi, motivele pentru care s-au produs rezilierile contractuale. Informația cu privire la plecările celor doi au fost făcute publice de noua echipă a jucătorilor, SCM Zalău.

Dacă portarul era important și în vestiar la Minaur Baia Mare, fiind în mod evident un lider prin purtarea banderolei de căpitan în câteva meciuri, Micaș a prins 17 partide în acest sezon, reușind să marcheze și un gol.

  • Portarul Alexandru Gudea a jucat, în trecut, la echipe precum Concordia Chiajna, fosta Farul sau CS Mioveni.
  • Mijlocașul Adrian Micaș este / era sub contract cu Universitatea Cluj. Este / era legat de formația din Liga 2, care îl împrumutase la Minaur Baia Mare, iar înțelegerea era valabilă până în vară, până la finalul campionatului actual. Iată că în această iarnă a ajuns la SCM Zalău, dar nu se știe dacă definitiv sau tot sub formă de împrumut.

Am reușit două transferuri importante în Ajunul Crăciunului!

Clubul nostru anunță că a ajuns astăzi la o înțelegere cu doi jucători sălăjeni de valoare, care au evoluat atât la nivelul Ligii a III-a, cât și în Liga a II-a, chiar și în Liga I și care au acceptat să se întoarcă acasă și să pună umărul la calificarea în play-off și la o viitoare promovare în Liga a II-a.

Așa cum am mai anunțat, încercăm să alcătuim încă din pauza de iarnă un lot valoros cu care să abordăm cu încredere etapele rămase de disputat din actualul sezon, dar mai ales sezonul viitor.

Au dorit să se întoarcă acasă atât portarul Alexandru Gudea, cât și mijlocașul Adrian Micaș, cărora le spunem bun venit și le urăm mult succes în tricoul SCM Zalău.

Zălăuanul Alexandru Gudea a evoluat la echipe precum Farul Constanța, CS Mioveni, Concordia Chiajna, FC Zalău, Unirea Tărlungeni, iar ultima apariție a fost în tricoul echipei Minaur Baia Mare.

Adrian Micaș, originar din comuna Chieșd, a evoluat în Liga a II-a cu FC Comunal Recea, însă, ultima apariție a avut-o tot în tricoul celor de la Minaur Baia Mare. (…), se arată în comunicatul emis de SCM Zalău.

Cum i-a atras SCM Zalău pe cei doi? 

Mutările sunt unele cât se poate de interesante, în contextul în care Minaur Baia Mare este calificată matematic în play-off-ul de promovare al Seriei 10 a Ligii a 3-a, pe când SCM Zalău are șanse destul de mici să fie prezentă acolo, fiind la cinci puncte de locul 4 când mai sunt doar trei etape din sezonul regular.

În plus, conducerea formației din Zalău a redus salariile în această iarnă, fiind nemulțumită de clasarea la final de 2021, aspect care accentuează faptul că nici în interior încrederea nu e la cote prea mari în privința calificării în play-off, dar și că jucătorii nu ar fi putut fi atrași cu contracte bănoase. Un alt argument este legat de mai multe plecări de la SCM Zalău, câteva nume fiind importante.

Foto: Minaur Baia Mare și SCM Zalău

 

 

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 24 Dec. 2021, 16:59 Liga 3
Pe aceeași temă