Fotbal Comuna Recea se vede cu obiectivul realizat după 6-0 cu CSM Reșița. Play-out-ul nu a început, dar căpitanul Adrian Micaș e convins: ”Ne vom salva de la retrogradare, nu există îndoială”

Răzvan STÎNGĂ 21 Mar. 2021, 14:35 Liga 2

Fotbal Comuna Recea a obținut una dintre cele mai categorice victorii înregistrate în acest sezon de Liga 2. În etapa a 20-a, maramureșenii au trecut cu 6-0, pe teren propriu, de CSM Reșița. Și-au asigurat în mare parte victoria încă din prima repriză, pe care au încheiat-o în avantaj, 2-0.

Adrian Micaș, căpitanul echipei din Recea, a marcat și el un gol cu CSM Reșița, în minutul 82, când a dus scorul la 5-0. La finalul partidei, la interviuri, a afirmat că victoria, dar și modul în care a jucat echipa sa în acest an, îl fac să spere că salvarea de la retrogradare este un obiectiv realizabil.

Adrian Micaș: ”Am făcut un meci bun și rezultatul este pe măsură” 

Pentru Fotbal Comuna Recea urmează ultimul meci din sezonul regular, la Timișoara cu Ripensia. Încrederea e mare în cadrul vestiarului, iar Adrian Micaș este convins că această primă parte a campionatului va fi încheiată cu încă un succes.

Am făcut un meci bun și rezultatul este pe măsură. După înfrângerea de la Constanța am venit cu gândul să câștigăm acest meci. Ne-a ieșit cam totul cu CSM Reșița și am avut și puțin noroc. Mergem la Timișoara să câștigăm cu Ripensia. Am pierdut un singur meci din acest an, atmosfera este bună, grupul este mai unit ca niciodată, și vrem să facem cât mai multe puncte.

Sunt de trei ani la ACSF Recea și mă simt foarte bine aici. Cu siguranță ne vom salva de la retrogradare, nu există nicio îndoială”, a declarat Adrian Micaș, citat de Glasul Maramureșului.

Fotbal Comuna Recea, opt puncte în cinci meciuri, în 2021 

Fotbal Comuna Recea a scos opt puncte în acest an, în cele cinci etape în care a luat startul. A obținut încă o victorie pe lângă cea cu CSM Reșița (1-0 cu ”U” Cluj), două egaluri (0-0 cu Concordia Chiajna și 1-1 cu CS Mioveni) și o înfrângere (2-3 cu Farul).

Grație acestor rezultate, Fotbal Comuna Recea a urcat câteva poziții în ierarhia Ligii 2, fiind acum pe locul 13, cu 22 de puncte în 18 partide.

Foto: ACSF Maramureș Recea

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-bobar-anunta-sanctiuni-financiare-la-csm-resita-dupa-umilinta-de-la-recea-vor-fi-cele-mai-drastice-pe-care-le-am-dictat-eu-vreodata-echipa-din-valea-domanului-nu-e-la-pri-19175433

https://liga2.prosport.ro/seria-1/alin-minteuan-se-gandeste-sa-si-dea-demisia-de-la-csm-resita-umilinta-cu-fotbal-comuna-recea-poate-fi-echivalentul-ultimului-meci-jucatori-nu-poti-sa-aduci-probabil-va-fi-o-singura-solutie-19175301

https://liga2.prosport.ro/seria-1/liga-2-etapa-20-penultima-a-sezonului-regular-cinci-meciuri-incep-de-la-ora-1100-insa-doar-o-echipa-care-intra-la-joc-mai-are-sanse-la-play-off-19175206

 

Răzvan STÎNGĂ 21 Mar. 2021, 14:35 Liga 2
Pe aceeași temă