Continuă măsurile radicale la SCM Zalău, după ce play-off-ul a devenit un miraj. Conducerea a redus semnificativ salariile, iar numărul plecărilor a ajuns la opt

Răzvan STÎNGĂ 23 Dec. 2021, 15:31 Liga 3
Continuă măsurile radicale la SCM Zalău, după ce play-off-ul a devenit un miraj. Conducerea a redus semnificativ salariile, iar numărul plecărilor a ajuns la opt

SCM Zalău este la cinci puncte de locul 4 în Seria 10 a Ligii a 3-a, cu trei etape rămase de jucat din sezonul regular, astfel ca șansele pentru prinderea unui loc de play-off sunt puțin probabile. Așa se face că, în această pauză de iarnă, conducerea a luat câteva decizii drastice, printre care și diminuarea salariilor.

SCM Zalău reduce salariile cu 20 la sută 

Oamenii care decid soarta clubului din Zalău au hotărât că ar fi indicat să reducă remunerațiile cu 20 la sută. Măsura nu a fost acceptată de anumiți jucători, astfel că au fost reziliate și câteva contracte din acest motiv. Fotbaliștii au dorit în continuare salariul stabilit inițial cu clubul, iar printre cei plecați din această cauză se numără Sergiu Jurj, Alexandru Nagy şi Dan Berci.

Este o decizie care se impune ca urmare a parcursului pe care l-a avut echipa, a locului din clasament şi randamentului dat de unii jucători. Sigur, mulţi nu au fost de acord, dar trebuia să luăm măsuri şi am decis să micşorăm salariile cu 20 la sută.

Am încercat să facem o evaluare cât mai corectă în urma celor întâmplate în prima parte de campionat”, a declarat Marius Paşca, managerul clubului SCM Zalău, pentru Sportul Sălăjean.

SCM Zalău a renunțat la opt jucători în această pauză de iarnă 

Un număr impresionant de fotbaliști a plecat până acum de la SCM Zalău. Pe lângă cei trei jucători amintiți, Dănuț Cozma, Răzvan Gorovei, Andu Moisi, Alexandru Jula, Lorant Kis și Mihai Doroftei au reziliat și ei. Ultimii doi, zilele trecute.

Clubul nostru anunţă rezilierea contractelor cu alţi trei jucători: Lorant Kis, Alexandru Jula și Mihai Doroftei, cărora le mulţumim pentru aportul avut în tricoul echipei noastre.

În zilele următoare, vom reveni cu alte informații privind alte rezilieri de contracte”, se arată într-un comunicat al clubului.

SCM Zalău a bifat și prima (re)venire 

În cele din urmă, SCM Zalău a anunțat și prima venire. L-a readus pe Florin Pop, care a părăsit echipa la începutul campionatului, pentru un contract cu Unirea Ungheni. A încheiat prematur înțelegerea cu aceasta din urmă, după numai șase luni, iar acum a revenit la Zalău.

Sport Club Municipal Zalău a realizat primul transfer al iernii. Am reușit să-l readucem acasă pe fundașul Florin Pop care, în sezonul trecut a fost jucător de bază al echipei noastre. În vară, fotbalistul zălăuan s-a transferat la Unirea Ungheni, tot o formație din Liga a III-a, pentru care a evoluat în toate meciurile (…)”, sună o parte din comunicatul de prezentare al lui Florin Pop.

SCM Zalău, pe locul 5 la final de 2021, în Seria 10 a Ligii a 3-a 

Cu trei etape rămase până la finalul sezonului regular, după 15 runde scurse, SCM Zalău se află pe locul 5 în Seria 10 a Ligii a 3-a, cu 22 puncte. Distanța față de primele două clasate, Minaur Baia Mare și CA Oradea, este de 13, respectiv 11 puncte.

În martie, în prima etapă a Ligii a 3-a din 2022, SCM Zalău va juca în deplasare, cu CFR Cluj 2.

Foto: SCM Zalău 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/eduard-novak-a-anuntat-ca-ministerul-sportului-va-finanta-academiile-de-fotbal-incepand-cu-2022-sunt-copiii-nostri-si-este-normal-ca-statul-sa-investeasca-in-copii-19214748

https://liga2.prosport.ro/liga-3/decizii-socante-la-dante-botosani-antrenorul-vespazian-colban-stafful-sau-si-mai-multi-jucatori-dati-afara-dupa-ce-au-transformat-echipa-in-principala-candidata-la-promovare-din-seria-1-desi-obiect-19214733

https://liga2.prosport.ro/liga-3/primele-plecari-de-la-surpriza-seriei-a-5-a-a-ligii-3-afc-odorheiu-secuiesc-doi-mijlocasi-s-au-despartit-de-harghiteni-unul-dorind-sa-revina-in-liga-2-19214681

https://liga2.prosport.ro/liga-3/somesul-dej-si-a-numit-noul-director-sportiv-dupa-decesul-regretatului-gheorghe-barbu-horatiu-satmar-alesul-conducerii-19214661

 

 

Răzvan STÎNGĂ 23 Dec. 2021, 15:31 Liga 3
Pe aceeași temă