Minerul Ocna Dej are un nou antrenor! Echipa din Liga 3 mizează pe un fost colaborator al CFR Cluj

Răzvan STÎNGĂ 27 Dec. 2023, 15:56 Liga 3
Minerul Ocna Dej are un nou antrenor! Echipa din Liga 3 mizează pe un fost colaborator al CFR Cluj

Minerul Ocna Dej nu a așteptat prea mult până să numească un nou antrenor principal. După ce a comunicat rezilierea cu Dănuț Șomcherechi, clubul din Seria 10 a Ligii 3 a anunțat și numele noului ”tehnician”. De echipă se va ocupa Dan Mugurel.

Acesta a fost adus datorită performanțelor realizate cu CFR Cluj 2, după cum îl prezintă Minerul Ocna Dej într-un comunicat emis pe pagina de Facebook.

Antrenor nou la Minerul Ocna Dej, Dan Mugurel. Comunicatul clubului

Minerul Ocna Dej a anunțat miercuri, 17 decembrie, venirea lui Dan Mugurel, el urmând să facă pregătirea de iarnă, pentru startul părții a doua a sezonului din Liga 3. Echipa mai are doar șanse teoretice la play-off, fiind la patru puncte de locul 4, iar din întrecerea regulară mai sunt de disputat numai trei etape.

Clubul din Ocna Dej a vorbit la superlativ despre noul antrenor principal, pe care l-a remarcat și ca fiind un om de fotbal care știe să citească potențialul jucătorilor. A avut sub comanda sa fotbaliști importați de la CFR Cluj, dar care au plecat de la echipa secundă a fostei campioane a României, pe care el a pregătit-o.

Venim cu o veste importantă atât pentru susținătorii echipei noastre, cât și pentru toți pasionații de fotbal.
Dan Mugurel vine la Minerul 1947 Ocna Dej pe postul de antrenor principal.
Fiind un om de fotbal cu multă experiență, o să îi acordăm toată susținerea noastră și suntem încrezători că împreună putem scrie o poveste frumoasă în istoria echipei Minerul 1947 Ocna Dej.
Dorim să vă prezentăm faptul că în cariera sa de antrenor principal a pregătit CFR Cluj 2 conducând spre performanță jucători precum, Birligea Daniel (CFR Cluj), Yeboah Emmanuel (Brondby IF), Silaghi Robert (U Cluj), Fica Alin (CFR Cluj), Ispas Rareș (SEPSI), Franculescu Adrian (Steaua Buc.) este câștigător al Cupei României Elite 2019/2020 si finalist al Supercupei României Elite 2019/2020, deține licența UEFA A și urmează cursurile pentru obținerea licenței UEFA PRO
Bine ai venit în familia Minerilor!
Mult succes!”, a anunțat Minerul Ocna Dej pe Pagina de Facebook.

Dan Mugurel trebuie să completeze lotul

Dan Mugurel trebuie să și completeze lotul de la Minerul Ocna Dej, pentru că, după cum Liga2.ro a scris după ultimul meci din Liga 3 din acest an, echipa a ajuns la acorduri de rupere a contractelor cu nu mai puțin de 16 jucători. Printre aceștia se numără și Stefan Visic, ajuns în Liga 2, la CSC Șelimbăr.

  • 7 este locul ocupat de Minerul Ocna Dej la finalul anului 2023, în clasamentul Seriei 10 a Ligii 2, după 15 etape. Are 17 puncte și este la patru puncte de ultima formație situată pe locurile calificabile în play-off. Crișul Sântandrei este această, clasată pe locul 4, la egalitate cu CSM Sighetu Marmației (locul 5).

Foto: Minerul Ocna Dej

https://liga2.prosport.ro/liga-3/viitorul-ianca-a-ramas-fara-antrenor-si-a-renuntat-la-jucatorii-cu-salarii-mari-19296563

https://liga2.prosport.ro/liga-3/minerul-ocna-dej-a-reziliat-contractul-cu-antrenorul-danut-somcherechi-19296550

https://liga2.prosport.ro/liga-3/fc-bacau-echipa-antrenata-de-constantin-enachea-a-platit-pentru-transferul-lui-george-cirstean-19296440

https://liga2.prosport.ro/liga-3/dacia-unirea-braila-l-a-cedat-pe-valentin-robu-la-metalul-buzau-19296434

https://liga2.prosport.ro/liga-3/finantatorul-fotbalist-al-unei-echipe-din-liga-3-suspendat-mai-multe-etape-de-frf-19296400

Răzvan STÎNGĂ 27 Dec. 2023, 15:56 Liga 3
Pe aceeași temă