Minerul Ocna Dej consideră că nu mai are șanse la play-off-ul Ligii 3 și a luat o decizie drastică: a dat afară mai bine de jumătate din lot. Pe listă este și jucătorul-președinte executiv-ginere al patronului

Andrei PASCU 04 Dec. 2023, 11:15 Liga 3
Minerul Ocna Dej consideră că nu mai are șanse la play-off-ul Ligii 3 și a luat o decizie drastică: a dat afară mai bine de jumătate din lot. Pe listă este și jucătorul-președinte executiv-ginere al patronului

Minerul Ocna Dej este prima echipă din Liga 3 care ia o decizie radicală în urma ratării calificării în play-off-ul Seriei 10, așa cum a catalogat-o, deși mai are șanse mari, diferența față de locul 4 fiind de patru puncte, în condițiile în care în joc mai sunt nouă puncte.

A anunțat, după ultima rundă din 2023, cea cu numărul 15, după 1-1 cu Minaur Baia Mare, rezilierea a 16 contracte! Dat fiind faptul că nu își va îndeplini obiectivul, lupta pentru promovarea în Liga 2, așa cum consideră, conducerea a hotărât să dea afară 16 jucători, mai bine de jumătate din lot.

Minerul Ocna Dej a renunțat la 16 jucători la finalul anului 2023. Printre ei se află și jucătorul-președinte executiv-ginere al patronului

Minerul Ocna Dej termină anul pe locul 7 din 10 în Seria 10 din Liga 3, cu 17 puncte, la patru lungimi de locul 4, Crişul Sântandrei. Vor mai avea loc trei runde în 2024 din sezonul regular, fiind puse în joc nouă puncte, dar Minerul Ocna Dej consideră campionatul ca fiind unul ratat.

Astfel, a decis să renunțe la 16 fotbaliști. De comun acord, după cum se arată într-o postare pe pagina de Facebook a clubului, au fost încetate contractele cu Raul Vitan, Septimiu Kolbazs, Emanuel Negru, Florin Dan, Ionuț Pașcu, Darius Mureșan, Bogdan Pop, Darius Mic, Samuel Șanta, Sebastian Bentan, Ștefan Visic,  Patric Toderean, Rareș Babiciu, Cezar Bud, David Milchis și Bogdan Sucitu.

”Mulțumesc frumos Minerul Ocna Dej pentru toate clipele frumoase! Mulțumesc frumos domnului Vicențiu Știr pentru tot ajutorul și înțelegerea pe care mi le-a oferit! Am jucat cu inima și cu sufletul din primul minut până în ultimul minut la această echipă! Doresc tot binele din lume clubului și tururor celor din jurul lui! Vreau să îmi cer scuze față de colegii mei pe care i-am supărat cu ieșirile mele nervoase, dar doar voi stiți cât de mult suflet am pus și cât am ajutat aici! Doamne ajută”, a transmis Emanuel Negru după despărțirea de de Minerul Ocna Dej.

Minerul Ocna Dej se pregătește pentru sezonul următor

Minerul Ocna Dej a anunțat că va completa lotul în această pauză de iarnă, pentru a se pregăti pentru sezonul următor, 2024/2025, când va fi atacată promovarea în Liga 2.

În urma ratări obiectivului stabilit la începutul Sezonului 2023 – 2024, accederea in Play-off-ul Ligii a III-a, s-a decis de comun acord incetarea raporturilor contractuale cu următorii jucători: Raul Vitan, Septimiu Kolbazs, Emanuel Negru, Florin Dan, Ionuț Pașcu, Darius Mureșan, Bogdan Pop, Darius Mic, Samuel Șanta, Sebastian Bentan, Ștefan Visic, Patric Toderean , Rareș Babiciu, Cezar Bud, David Milchis și Bogdan Sucitu

Le mulțumim pentru munca depusă în tricoul echipei noastre și le dorim multă baftă mai departe în carieră!

Pe suporterii noștri îi asigurăm că echipa noastră va aduce alți jucători în completarea lotului și care sa pregătească Sezonul următor 2024 – 2025. Din păcate anul acesta este compromis și vom juca în Play-Out.

Totul pentru Minerul”, a anunțat Minerul Ocna Dej.

  • Clubul din Seria 10 a Ligii 3 a anunțat și câteva prelungiri contractuale, cu trei jucători, fundașii Mihai Maxin, Alexandru Papp, mijlocașul Raul Suciu și portarul Raul Papp.

Minerul Ocna Dej mai are șanse teoretice la play-off-ul Seriei 10 din Liga 3

Minerul Ocna Dej ocupă locul 7 în Seria 10 din Liga 3, cu 17 puncte în 15 meciuri, în urma a trei victorii, opt egaluri și patru eșecuri. A marcat 20 de goluri și a încasat 16.

În ultima rundă din 2023, a 15-a, Minerul Ocna Dej a remizat, pe teren propriu, cu ultima clasată, Minaur Baia Mare, scor 1-1. La primul meci din 2024, de la începutul lunii martie, Minerul Ocna Dej va întâlni, în deplasare, Olimpia MCMXXI Satu Mare, locul 9, penultimul, cu 13 puncte.

Apoi, în ultimele două etape din sezonul regular, va mai avea meciuri cu CSM Olimpia Satu Mare (acasă, locul 2) și Lotus Băile Felix (deplasare, locul 3).

Foto: Minerul Ocna Dej

https://liga2.prosport.ro/liga-3/rezultate-marcatori-si-clasamente-dupa-meciurile-etapa-15-liga-3-19294907

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cetatea-turnu-magurele-a-renuntat-la-doi-jucatori-19294613

https://liga2.prosport.ro/liga-3/s-a-dat-votul-pentru-un-stadion-nou-la-brasov-19294584

https://liga2.prosport.ro/liga-3/sc-popesti-leordeni-a-reziliat-contractul-cu-antrenorul-valentin-ivan-19294551

https://liga2.prosport.ro/seria-1/noi-pasi-pentru-un-stadion-nou-la-timisoara-19294483

Andrei PASCU 04 Dec. 2023, 11:15 Liga 3
Pe aceeași temă