Minaur Baia Mare și-a măsurat forțele cu CFR Cluj înaintea debutului în play-off. Cum s-a descurcat formația lui Ciprian Danciu în fața campioanei României

Răzvan STÎNGĂ 29 Mar. 2022, 15:07 Liga 3

Minaur Baia Mare și-a măsurat forțele, înainte de startul play-off-ului din Seria 10 a Ligii a 3-a, cu campioana României, CFR Cluj. Amicalul a avut loc luni, pe un teren de pregătire al formației din Liga 1, și s-a terminat în favoarea acesteia, scor 4-0.

Minaur Baia Mare, eșec clar în fața CFR-ului

Deși a fost un test important, cu cea mai puternică echipă a României, Minaur Baia Mare a oferit informații banale despre confruntare, cum ar fi scorul la pauză și scorul final. Nu a anunțat nici măcar echipa utilizată de Ciprian Danciu, nici măcar primul 11, astfel că jucătorii cu care s-a început duelul au fost recunoscuți din poze, din numerele de pe tricouri.

CFR Cluj nu a avut emoții cu Minaur Baia Mare, dar e drept că a utilizat și câțiva jucători care, în mod normal, se regăsesc destul de des în primul 11, în confruntările din Liga 1.

Campioana României a marcat un singur gol în prima repriză, prin Alexandru Păun, care a punctat în minutul 40 cu un șut din afara careului. Minaur Baia Mare s-a ținut destul de bine pentru o echipă de Liga 3 și după reluarea părții a doua, în primă fază, dar în cele din urmă a cedat la scor.

Marko Dugandzic i-a marcat Minaurului Baia Mare trei goluri!

Formația lui Ciprian Danciu a rezistat cu greu atacurilor numeroase ale CFR-ului, care a mai marcat prin Marko Dugandzic, în minutele 52, 67 și 88.

  • CFR Cluj: R. Sava (Letica 46) – Chipciu, Graovac (Roger 46), Yuri Matias, Fl. Ştefan – Ciprian Deac (Hoban 46), Boateng (46), Ad. Păun – V. Costache (46), Debeljuh (46), Omrani (Sacko 46).
  • Primul 11 al Minaurului Baia Mare: Băilă – Potcoavă, Lazăr, Oiță, Gneba, Matei, Chinde, Ciocan, Gheorghe, Stanciu, Gondiu.

Minaur Baia Mare începe play-off-ul Seriei 10 din Liga 3 de pe primul loc

Minaur Baia Mare se pregătește de debutul în play-off-ul de promovare al Seriei 10 din Liga 3. Înainte de prima rundă e pe primul loc, cu 42 de puncte, la trei puncte peste locul 2, CA Oradea, la șapte de locul 3, Someșul Dej, și la 13 de locul 4, Lotus Băile Felix.

În prima rundă din play-off-ul de promovare, Minaur Baia Mare va juca acasă, cu Lotus Băile Felix. Toate detaliile Seriei 10 a Ligii a 3-a, din play-off și play-out, sunt disponibile AICI.

Foto: CFR Cluj

https://liga2.prosport.ro/seria-1/suma-pe-care-u-cluj-o-poate-lua-in-2022-de-la-bugetul-local-cati-bani-i-au-fost-propusi-din-partea-comisiei-de-analiza-si-selectie-si-care-e-situatia-echipelor-viitorul-cluj-si-sana-19224972

https://liga2.prosport.ro/liga-3/cs-tunari-a-numit-inlocuitorul-lui-odoroaba-chiar-inainte-de-startul-play-off-ului-ligii-3-marcel-abaluta-a-preluat-echipa-ilfoveana-19224971

https://liga2.prosport.ro/liga-3/bati-sau-pleci-sorin-coraiu-a-primit-ultimatum-la-sr-brasov-dupa-ce-a-condus-echipa-in-trei-meciuri-si-aceasta-incepe-play-out-ul-in-liga-3-de-pe-ultimul-loc-19224930

https://liga2.prosport.ro/liga-3/scm-zalau-a-reziliat-contractul-cu-dorin-toma-dupa-ce-a-ratat-play-off-ul-s-a-facut-analiza-si-am-activat-clauza-din-contract-conducerea-divizionarei-a-treia-cauta-antrenor-cu-expe-19224922

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 29 Mar. 2022, 15:07 Liga 3
Pe aceeași temă